Cărți pentru copii

Seri magice – 24 de carti de Craciun

Avem câteva carti de Craciun tare frumoase, pe care le citim în această perioadă.

carti de Craciun

Carti de Craciun – 24 de cărţi de citit în aşteptarea Crăciunului

  1. Dorinta de Craciun a lui Buzunaras, editura IBU Publishing este o poveste simplă, cu un limbaj uşor de urmărit de către copii şi cu ilustraţii superbe! O carte care ne umple inimile cu veselia Sărbătorilor de iarnă!
  2. Printesa si Zana. Un Craciun stralucitor, editura Didactica Publishing House – cartea este interactivă: Printesa si Zana primesc în Ajunul Crăciunului o scrisoare de la Pastorii Crăciunului. Ele primesc o listă de obiecte cu care trebuie să împodobească bradul în Pădurea Nemuritoare. Pe parcursul întregii cărţi copiii trebuie să fie atenţi şi să găsească lucrurile de la subsolul paginii în aglomeraţia de obiecte de pe fiecare pagină.
  3. Sarbatoarea Craciunului. Gazeta ilustrată a zânelor, editura Corint – fiecare pagină a acestei cărţi ne dezvăluie aspecte din viaţa zânelor în toată splendoarea ei magică: moda zânelorserbările acestoracasele şi felul în care îşi petrec zânele timpul liber, etc Din paginile cărţii vom afla: care sunt obiceiurile de Crăciun ale zânelor, cum se îmbracă zânele de Crăciun, care sunt cântecele preferate ale zânelor de Crăciun, Care sunt datinile de Crăciun ale zânelor, ce gătesc zânele de Crăciun, cum este Noaptea de Ajun a zânelor, …
  4. Vine Crăciunul, editura Litera – cartea conţine: două poveştiCel mai frumos brad de Crăciun şi Scrisoarea spiriduşilor, diverse activităţi pentru copii: stea mobilă tridimensională, podoabe pentru bradul de Crăciun, înger cu surprize, Moş Crăciun de pus în fereastră, o ghirlandă minunată şi o coroniţă de Crăciun şi reţete delicioase de biscuiţi: biscuiţi cu alune, biscuiţi belgieni, biscuiţi “stelele bunicii”
  5. Poveşti de Crăciun, editura Corint Junior – cartea conţine o colecţie de cinci poveşti magice: Poştalionul cu doisprezece pasageri  autor Hand Christian Andersen, Spiriduşii şi pantofarul – autori Fraţii Grimm, Sfânta Noapte de Crăciun  autor Selma Lagerlof, Moş Panov şi minunile Crăciunului – autor Lev Tolstoi, Scrisoare de la Moş Crăciun – autor Mark Twain.
  6. Scrisori către Moş Crăciun, editura Prut – este o poveste tare frumoasă: Mihăiţă primeşte şi trimite scrisori magice folosind Serviciul Poştal al Spiriduşilor, iar cel cu care corespondează este chiar Moş Crăciun!
  7. Spiriduşii zăpezii găsesc o scrisoare, editura RAO – o carte superbă cu ilustraţii 3D în interior. Cartea este scrisă în versuri, are text puţin şi uşor de urmărit. Este o carte interactivă, în a cărei pagini copilul va găsi tot felul de surprize. Într-o zi de iarnă, spiriduşii au găsit în pădure o scrisoare rătăcită. Curiosi fiind, au citit adresa de pe plic şi nu mică le-a fost mirarea când au văzut că scrisoare pierdută era chiar pentru Moş Crăciun. Spiriduşii au hotărât să ducă scrisoarea lui Moş Crăciun, iar noi vom afla prin ce peripeţii trec aceştia până când ajung să livreze scrisoarea.
  8. Bucătăreasa Zânelor. Povestea iepuroacei Martha B. Rabbit, editura Flamingo GD – este o carte superbă! Marta B. Rabbit este o iepuroaică ce ştie să gătească foarte bine. Toată vara ea adună şi pune la păstrare alimente pentru lunile lungi de iarnă, dar într-o noapte de iarnă nişte şobolani ticăloşi îi fură toate proviziile. Iepuroaica Martha reuşeşte să supravieţuiască acestei nenorociri gătind diverse bunătăţi pentru petrecerea de Crăciun a zânelor. Şi pentru că zânele au fost foarte încântate de bunătăţile gătite de Martha, aceasta este invitată să gătescă în fiecare săptămână pentru perecerile lor, iar în schimb va primi alimente ca să treacă cu bine peste iarnă. Martha îşi face şi o prietenă – pisicuţa Tabitha, care va locui împreună cu ea şi astfel nu se va mai apropia nici un şobolan de casa lor.
  9. Mica sirenă în căutarea Darurilor, Aurora şi surprizele Crăciunului, editura Litera – sunt două poveşti frumoase cu prinţesele Disney: Ariel şi Aurora
  10. Cenuşăreasa la petrecerea Crăciunului, Tiana şi magia sărbătorilor, editura Litera – conţine două poveşti frumoase cu prinţesele Disney: Cenuşăreasa şi Tiana
  11. Crăciunul. Carte cu activităţi, editura Aramis – este o carte cu diverse activităţi: labirinturi, desene de colorat, exerciţii de stabilit corespondenţe sau de numărat, etc
  12. Brăduţul cu poezii, editura ErcPress – este o carte cu diverse poezii de Crăciun şi cu imagini pe care copiii trebuie să le coloreze
  13. Crăciunul, Cadouri de Crăciun, editura Aramis – imaginile din interiorul acestei cărţi aşteaptă să fie colorate sau completate cu ajutorul autocolantelor.
  14. Paddington şi surpriza de Crăciun, editura RAO – este o carte frumos ilustrată, din a cărei pagini aflăm despre isprăvile simpaticului ursuleţ de pluş Paddington.
  15. Crăciunul cu Norocel, editura Curtea Veche – este o carte minunată ce impresionează prin formatul mare 30x30cm, imaginile frumoase şi paginile elegante realizate din carton embosat.  parcursul acestei cărţi copiii o vor însoţi pe Norocel, o pisicuţă de jucărie, în căutarea lui Tudor – noul ei stăpân. Norocel a căzut din sania lui Moş Crăciun şi nu a mai putut ajunge la băieţelul Tudor, care astfel crede că a fost uitat de Moş Crăciun. Însă Norocel împreună cu noii ei prieteni din pădure fac tot ce le stă în putinţă ca Tudor să aibă parte de o surpriză cu totul specială de Crăciun.
  16. Îngerii Craciunului, editura InfoDar
  17. O noapte cu ninsoare, editura InfoDar
  18. O zi de iarnă, editura InfoDar
  19. Tinutul fulgilor de nea, editura InfoDar
  20. Snowmen at Christmas, ebook gratuit online
  21. Angelina’s Christmas, ebook gratuit online
  22. A Night in Santa’s Great Big Bag, ebook gratuit online
  23. No Room at the Inn, ebook gratuit online
  24. Llama Llama Holiday Drama, ebook gratuit online

Acestea sunt cărţile pe care le vom citi noi în această perioadă.

Voi ce cărţi fumoase citiţi în preajma Crăciunului?

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.