Cărți pentru copii

Dorinta de Craciun a lui Buzunaras, editura IBU Publishing

Dorinta de Craciun a lui Buzunaras este o poveste simplă, cu un limbaj uşor de urmărit de către copii şi cu ilustraţii superbe! O carte care ne umple inimile cu veselia Sărbătorilor de iarnă!

dorinta de craciun a lui buzunaras, coperta

Dorinta de Craciun a lui Buzunaras

Buzunăraş este un iepuraş curios care îşi doreşte din toată inima să afle semnificaţia Crăciunului.

Într-o dimineaţă de Crăciun, în timp ce se juca cu cei patru frăţiori ai lui, Buzunăraş a întâlnit un îngeraş de zăpadă, pe care l-a întrebat:

– Nu te supăra, îmi poţi spune care este semnificaţia Crăciunului?

Dar îngerul de zăpadă nu i-a răspuns.

dorinta de craciun a lui buzunarasDar Buzunăraş nu a renunţat! Era foarte hotărât să afle care este semnificaţia Crăciunului, aşa că a pornit la drum în direcţia urmelor lăsate copiii care se jucaseră în zăpadă, până când a ajuns la o căsuţă tihnită. Chiar acolo, în pragul uşii, Buzunăraş a aflat care este adevărata semnificaţie a Crăciunului!

dorinta de craciun a lui buzunarasVă recomand din tot sufletul această carte! Sunt sigură că şi copiii voştri o să adore această carte!

christmas

Aici puteți vedea cărțile nostre de Crăciun: https://www.stilulmeudeviata.ro/tag/carte_craciun

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.