Cărți pentru copii

O noapte cu ninsoare, editura InfoDAR

Azi vreau să vă recomand o carte superbă: O noapte cu ninsoare, editura InfoDAR. Este o carte despre prietenie și generozitate, o carte în care este surprins adevăratul spirit al Crăciunului. Cartea este scrisă de Christina Butler și este ilustrata superb de către Tina Macnaughton.  În paginile cărții copiii vor descoperi o căciuliță roșie cu finisaj textil catifelat, plăcut la atingere pentru degetele micuțe și curioase ale copiilor!o noapte cu ninsoareVântul rece îl trezește pe Micul Arici din somnul lui adânc de iarnă. Deodată… surpriză: un cadou frumos împachetat, cu numele lui scris pe el aterizează chiar în fața lui. Cadoul este de la Moș Crăciun, iar înăuntru Micul Arici găsește o căciulă roșie de lână.

o noapte cu ninsoare Țepii îl incomodează să poarte această căciulă roșie de lână, așa că decide să o dea cadou Iepurelui.o noapte cu ninsoare Iepurele adoră căciula roșie de lână, dar urechile lui prea mari îl incomodează, așa că decide să o dea cadou Bursucului.o noapte cu ninsoare Bursucului îi place căciula roșie de lână, doar că din cauza ei nu aude nimic, așa că decide să o dea cadou Vulpoiului.o noapte cu ninsoare Vulpoiul analizează bine căciula roșie de lână și pentru a-i fi comodă hotărăște să-i facă două găuri pentru urechi.o noapte cu ninsoare Cu căciula roșie de lână pe cap Vulpoiul iese la plimbare și în cele din urmă adulmecă ceva sub zăpadă. o noapte cu ninsoare Nu mică i-a fost surpriza când sub zăpadă îl găsește chiar pe Micul Arici aproape înghețat. o noapte cu ninsoare Pune ariciul în căciula roșie de lână și o pornește degrabă spre casa Iepurelui. Iepurele îl recunoaște pe Micul Arici și căciula roșie de lână, care în sfârșit pare să-și fi găsit stăpânul și utilitatea.

o noapte cu ninsoare„Căciula asta de lână îmi pare numai bună pentru Micul Arici.”

o noapte cu ninsoareO carte foarte frumoasă despre prietenie și generozitate, pe care v-o recomand din toată inima!

christmas

Aici puteți vedea cărțile nostre de Crăciun: https://www.stilulmeudeviata.ro/tag/carte_craciun

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.