Cărți pentru copii

Spiridusii zapezii gasesc o scrisoare, editura RAO

Spiridusii zapezii gasesc o scrisoare, este o carte superbă cu ilustraţii 3D în interior. Cartea este scrisă în versuri, are text puţin şi uşor de urmărit. Este o carte interactivă, în a cărei pagini copilul va găsi tot felul de surprize.

spiridusii zapezii gasesc o scrisoare

Spiridusii zapezii gasesc o scrisoare

Într-o zi de iarnă, spiriduşii au găsit în pădure o scrisoare rătăcită. Curiosi fiind, au citit adresa de pe plic şi nu mică le-a fost mirarea când au văzut că scrisoare pierdută era chiar pentru Moş Crăciun. Iată ce era scris în scrisoare:

Dragă Moş Crăciun,

Bunicuţa mea e pentru prima dată singură de Crăciun. Mi-aş dori tare mult ca de Crăciun să îi aduci un pisoi. Aşa nu va mai fi niciodată singură.

Şi eu aş vrea un pisoi, dar bunica e mai singură decât sunt eu, aşa că ai grijă să-şi primească darul.

Mulţumesc,

Cu toată dragostea,

George

Spiriduşii au hotărât să ducă scrisoarea lui Moş Crăciun, dar…

  • o pasăre mare a fugit cu scrisoarea în cioc
  • pasărea a scăpat scrisoarea din cioc şi aceasta a aterizat chiar în casa domnului Şoarece
  • spiriduşii au recuperat scrisoarea şi cu ajutorul unei foci au reuşit să traverseze lacul cel mare
  • la marginea pădurii spiriduşii au descoperit … doi pisoi zgribuliţi de frig
  • cu ajutorul animalelor din pădure spiriduşii au reuşit să ducă scrisoarea şi pisoii lui Moş Crăciun; astfel Moş Crăciun a reuşit să îndeplinească dorinţa lui George!

spiridusii zapezii gasesc o scrisoarespiridusii zapezii gasesc o scrisoarespiridusii zapezii gasesc o scrisoarespiridusii zapezii gasesc o scrisoareLa sfârşitul cărţii este ataşată scrisoarea pe care au găsit-o spiriduşii în pădure, lucru care parcă întregeşte această minunată poveste!

spiridusii zapezii gasesc o scrisoareMulţumesc Roxana pentru această recomandare! (de când am citit la tine pe blog despre aceasta carte mi-am dorit tare mult să o cumpăr pentru fetiţa mea!)

christmas

Aici puteți vedea cărțile nostre de Crăciun: https://www.stilulmeudeviata.ro/tag/carte_craciun

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.