Cărți pentru copii

Printesa si Zana, Un Craciun Stralucitor

În paginile cărţii Printesa si Zana, Un Craciun Stralucitor, editura Didactica Publishing House este descris Ajunul Crăciunului.

printesa si zana

Printesa si Zana, Un Craciun Stralucitor

Cartea este interactivă: Printesa si Zana primesc în Ajunul Crăciunului o scrisoare (pagina 1) de la Pastorii Crăciunului. Ele primesc o listă de obiecte (pagina 1) cu care trebuie să împodobească bradul în Pădurea Nemuritoare.

printesa si zana

Pe parcursul întregii cărţi copiii trebuie să fie atenţi şi să găsească lucrurile de la subsolul paginii în aglomeraţia de obiecte de pe fiecare pagină.

printesa si zanaToată lumea aşteaptă spectacolul de la miezul nopţii, iar iepuraşii din Tărâmul Fermecat trebuie să găsească la timp (cu ajutorul copiilor) toate lucrurile sclipitoare de pe lista lor. Oare vor reuşi? Vă las pe voi să descoperiţi acest lucru…

printesa si zanaCartea este foarte frumoasă şi poate fi un cadou superb de Moş Nicolae/ Moş Crăciun pentru o fetiţă care adoră zânele şi prinţesele!

Eu am cumpărat-o anul trecut pentru fetiţa mea (are 4 ani) şi a primit-o de Moş Nicolae. A fost foarte încântată de această carte!

christmas

Aici puteți vedea cărțile nostre de Crăciun: https://www.stilulmeudeviata.ro/tag/carte_craciun

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.