Cărți pentru copii

Cartea mea de activități cu abțibilduri și sclipici

Azi vreau să vă prezint o carte cu activități care sunt sigură că va fi pe placul fetițelor: Cartea mea de activități cu abțibilduri și sclipici, editura Girasol. Am cumpărat această carte de activități pentru ziua de naștere a unei fetițe de 5 ani, dar L. a fost așa de încântată de ea încât a trebuit să-i cumpăr și ei un exemplar din această carte. Este o carte de activități potrivită pentru fetițe, pe care le vor ține ocupate cu tot felul de jocuri și activități cu prințese, zâne și păpuși elegante.Cartea mea de activități cu abțibilduri și sclipici

Cartea mea de activități cu abtibilduri și sclipici

„Cartea mea de activități cu abțibilduri și sclipici”  conține 48 de pagini pline cu jocuri și exerciții ce vor oferi copiilor ore întregi de distracție.

Cartea mea de activitati cu abtibilduri si sclipiciCartea mea de activitati cu abtibilduri si sclipiciCartea mea de activitati cu abtibilduri si sclipici4Cartea conține peste 600 de abțibilduri și decupaje!

abtibilduri, Cartea mea de activitati cu abtibilduri si sclipiciDintre activitățile pe care le puteți găsi în această carte enumăr doar câteva:

  • ajută zânele să parcurgă labirintul și să ajungă în Orașul Ciupercilor
  • ajută o zână să-și găsească diadema pierdută
  • decorează rochia pentru cea mai frumoasă prințesă de la bal
  • găsește-o pe Zâna Flora care se joacă de-a „v-ați  ascunselea”
  • decupaje cu păpuși elegante / zâne și ținutele acestora

decupaj - zane elegante, Cartea mea de activitati cu abtibilduri si sclipici

  • decupaj cutie pentru cadou

decupaj - cutie pentru cadouFetița mea a fost fascinată de toate activitățile din această carte, a lucrat cu plăcere din ea, dar trebuie să recunosc că abțibildurile cu sclipici au fost cele mai apreciate. A lipit aceste abțibilduri pe coli de hârtie, imaginându-și diferite scenete și jucându-se ore întregi.

Pentru fetițe recomand din tot sufletul această carte!

Spor la citit!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.