Recomandări

Inimi cusute – atelier creativ pentru ajutarea copiilor cu afecțiuni cardiace!

Lunile februarie și martie sunt două luni pline de iubire! Oriunde te uiți vezi o mulțime de inimi perfecte folosite ca simbol al dragostei! Da, inima este simbolul universal al iubirii, dar inima nu este mereu perfectă!

În timp ce pentru mulți dintre noi această perioadă înseamnă momente pline de afecțiune și sentimente împărtășite, pentru copiii cu afecțiuni cardiace este o continuă luptă de supraviețuire.

Sute de copii cu malformații cardiace așteaptă să fie operați la Spitalul de copii Marie Curie din București. Dar, pentru operații e nevoie de bani!

Inimi cusute – Cumpără o broșă, coase o inimă, salvează o viață!

Prin campania InimiCusute, Asociația Inima Copiilor își propune să redea acestor copii șansa la o nouă viață și ne invită să ne alăturăm și noi misiunii pentru salvarea micuților. Pentru aceasta suntem invitați să participăm la șezătoarea de salvat inimi, unde vom fi învățați să coasem o inimă pe care o vom putea purta pe post de broșă ❤  sau o vom putea dărui cuiva drag!

inimi cusute

Atelierul va avea loc în data de 11 martie 2018 la Centrul Comercial Aushopping SatuMare, în intervalul orar 11:00-17:00. Mai multe detalii despre acest eveniment găsiți aici!

Haideți să ne mobilizăm și să facem împreună o faptă bună!

Cumpără o broșă, coase o inimă, salvează o viață!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.