Recomandări

Moș Nicolae vine la Aushopping Satu Mare!

În luna decembrie Centrul Comercial Aushopping Satu Mare marchează venirea sărbătorilor de iarnă prin organizarea mai multor evenimente care să aducă bucurie clienților care îi trec pragul! Galeria centrului comercial a îmbrăcat deja haine de sărbătoare și este o adevărată bucurie să te plimbi, să faci cumpărături și să-ți petreci timpul acolo:

Aushopping Satu Mare

Programul evenimentelor organizate de Centrul Comercial Aushopping Satu Mare în luna decembrie:

  • 2 decembrie – 11:00-13:00 – #bucuriacomunităților // Colindăm împreună în prag de sărbătoare!
  • 2 decembrie – 13:00-17:00 – Happy Team te surprinde cu #bucuriidecorative. Accesorii strălucitoare așteaptă să-și găsească locul în casele care se pregătesc de sărbătoare.
  • 5 decembrie – 18:00-20:00 – #bucuriacadourilor // Bucură-te și dă mai departe!
  • 6 decembrie – 16:00-20:00 – #bucuriacadourilor // Bucură-te și dă mai departe!
  • 9 decembrie – 11:00-13:00 – #bucuriateatrului // Vizităm fabrica de jucării a lui Moș Crăciun!
  • 9 decembrie – 13:00-17:00 –  Happy Team te surprinde cu #bucuriicreative. Timp, liniște și bucurie în așteptarea Crăciunului.
  • 16 decembrie – 11:00-13:00 – #bucuriaobiceiurilordeiarnă // Colindăm colinde de altădată!
  • 16 decembrie – 13:00-17:00 – Happy Team te surprinde cu #bucuriidelicoase. Savoarea băuturilor preferate va fi cadoul indiciu al momentelor petrecute la cumpărături.

Mie mi-a atras atenția acest eveniment din ajun de Moș Nicolae: Moș Nicolae vine la Aushopping Satu Mare cu tolba plină de cadouri pentru toți copiii!

Moș Nicolae vine la Aushopping Satu Mare cu tolba plină de cadori!

Moș Nicolae vine la Aushopping Satu Mare

Pentru că dar din dar se face rai, în ajun de Moș Nicolae (în intervalul orar 18.00 – 20.00) toți copiii sunt așteptați la Centrul Comercial Aushopping Satu Mare cu ghetuțele lustruite și cu o jucărie pentru un copil nevoiaș!

A doua zi, ei vor descoperi în ghetuțe cadourile lăsate de Moș Nicolae!

Jucăriile colectate vor fi donate copiilor proveniți din medii vulnerabile! Din  respect pentru copii, suntem rugați să dăruim doar jucării îngrijite sau jucării noi!

Laura are destul de multe jucării cu care nu se mai joacă! O să o rog să aleagă o jucărie pe care să o ducem în ajun de Moș Nicolae la Centrul Comercial Aushopping Satu Mare! Își va lăsa ghetuțele acolo (nu ghetuțele din picioare, ci vom duce cu noi o altă pereche de pantofi/ghetuțe) iar a doua zi vom reveni ca să vadă ce cadou a primit!

___________________________________

Cu cine mă văd în ajun de Moș Nicolae la Centrul  Comercial Aushopping Satu Mare?

Haideți să facem împreună o faptă bună!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.