Recomandări

Mămicile digitale – cine suntem şi ce facem noi?

„Mămicile digitale” este un proiect Parenting PR în care 6 mămici bloggeriţe din 6 oraşe diferite vă povestesc prin intermediul blogului despre familie, despre bucuria lucrurilor împreună, despre bucuria de a petrece timp împreună cu familia!

Noi suntem #mămicile digitale

Mămicile digitale

Cine sunt „mămicile digitale”?

Aşa cum vă spuneam mai sus, suntem 6 mămici digitale din 6 colţuri diferite ale ţării! Mămicile care participă împreună cu mine la acest proiect sunt:

Vă invit să le faceţi o vizită pe blog, ca să vă convingeţi şi voi ce mămici super suntem în această echipă!

Ce fac „mămicile digitale”?

Noi – mămicile digitale suntem niște mămici obișnuite, doar că avem blog și prin intermediul acestuia vă povestim despre bucuria de a petrece timpul împreună cu familia! Vrem să vă împărtășim din bucuria noastră și să vă îndemnăm să petreceți cât mai mult timp de calitate împreună cu cei dragi!

Pentru că ne cunoşteam doar online, am profitat de vizita de la Bucureşti cu ocazia Digital Parents Talk #8 – Comunitate, Branding personal şi SEO (despre care am scris aici)  pentru a ne cunoaşte și offline şi pentru a sta puțin la taclale.

Cum a fost la şedinţa foto din Centrul Comercial Auchan Titan?

Duminică dimineaţa ne-am adunat toate cele 6 mămici digitale la Centrul Comercial Auchan Titan unde am petrecut împreună momente frumoase şi am avut parte de o şedinţă foto de zile mari!

Am fost machiate şi coafate de specialişti în domeniu, care ne-au dat şi câteva sfaturi despre cum să ne îngrijim tenul şi părul şi ne-au pus la curent cu noile tendinţe în machiaj şi coafură.

Mămicile digitale Mămicile digitale

A urmat întâlnirea cu Gabi Urdă – consultant de comunicare şi stilist vestimantar. Ținând cont de stilul vestimentar al fiecăreia dintre noi, Gabi a ales pentru fiecare dintre noi câte două ţinute.Mămicile digitale

Prima mea ţinută:

Mămicile digitale

Cea de-a doua ţinută:

Mămicile digitale Mămicile digitale

Am profitat de timpul petrecut împreună cu Gabi Urdă şi i-am cerut câteva sfaturi despre alegerile vestimentare pe care ar trebui să le fac  ţinând cont de forma corpului meu. Gabi a fost foarte drăguţă şi m-a încurajat să port mai des rochiţe, să port culori vesele şi neaparat să nu uit să-mi accesorizez ţinutele!

Ana Nicolescumamicaurbana.ro fondator al ParentingPR a avut grijă să ne simțim bine și să ne bucurăm de aceste momente petrecute împreună! Lavinia Pavel, cealaltă jumătate a echipei Parenting PR ne-a susținut de la distanță și a avut grijă să nu ne lipsească nimic!

Mămicile digitale

Am avut parte şi de un moment de respiro, când am stat la taclale şi am savurat o limonadă şi ceva dulce:

Mămicile digitale Mămicile digitale

Momentele minunate petrecute împreună au fost surprinse în poze de Cristina Nichitus

Stați pe aproape ca să vedeți ce surprize frumoase v-am pregătit noi, mămicile digitale!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.