Recomandări

Comunitate, Branding personal şi SEO – Digital Parents Talks, ediţia a VIII-a

În acest week-end m-am întors la şcoală! Am participat la cea de-a 8 ediție a şcolii de blogging iniţiată de Parenting PR: Digital Parents Talk #8 – Comunitate, Branding personal şi SEO, o ediție aniversară plină cu surprize și noutăți. Cu această ocazie am avut plăcerea şi bucuria să le cunosc offline (pentru că online ne ştiam deja de ceva vreme) pe cele două fete minunate Ana Nicolescu (mamicaurbana.ro) şi Lavinia Pavel care organizează aceste întâlniri lunare între bloggerii părinţi. De asemenea, am cunoscut și am schimbat câteva vorbe cu mulţi părinți bloggeri pe care care îi citesc online cu mare drag.

Ce înseamnă Digital Parents Talks?

Digital Parents Talks este un concept Parenting PR prin care bloggerii părinți sunt invitați să iasă din mediul online în offline. Astfel, în fiecare lună este organizată câte o întâlnire în care părinții bloggeri au ocazia să se cunoască personal, să se susțină și să învețe lucruri utile de la invitații fiecărei ediții. Copiii părinților bloggeri participă și ei la diverse activități atractive în fiecare ediție.

Cum a fost la ediția a VIII-a a Digital Parents Talks?

Digital Parents Talk

Ediția a VIII-a a Digital Parents Talks a fost una aniversară – un an de când au început cursurile Digital Parents Talks.

Tema acestei ediții a fost Comunitate, Branding Personal și SEO.

***

Prima parte a evenimentului – Comunitate și branding personal

În prima parte a evenimentului a avut loc o discuție despre comunități și branding personal. Invitați la această dezbatere au fost: Ioana Chicet Macoveiciuc, Evelina Necula și Diana Ghindă. Moderatorul discuției a fost Ana Nicolescu.

Ioana Chicet Macoveiciuc – Prințesa Urbană  ne-a povestit despre brandul Prințesa Urbană și despre motivele pentru care a înregistrat la OSIM această marcă. Tot de la Ioana am aflat câteva idei despre cum putem să cunoaștem și să ne apropiem oamenii din comunitatea blogului.

DigitalParentsTalk-Ioana, Printesa Urbana

Evelina Necula – specialist în domeniul marketingului și al comunicării  ne-a povestit despre Kinderpedia, o soluție digitală interactivă care aduce împreună grădinițele, educatorii și părinții pe aceeași platformă. Kinderpedia a fost lansată în 2015 și este un instrument inteligent care ajută educatorii să comunice mai eficient cu părinții, să păstreze o evidență organizată a tuturor datelor importante despre copii, precum și un istoric al activității acestora.

DigitalParentsTalk-Evelina Necula, Kinderpedia

Diana Ghindă –  gazda comunității Training Café și membru în alte câteva comunități de învățare ne-a vorbit despre cum ne putem forma și activa o comunitate în jurul blogului.

DigitalParentsTalk-Diana Ghinda

***

A doua parte a evenimentului – SEO (Search Engine Optimization)

În partea a doua a evenimentului Lavinia Pavel – Strategic Partner la Parenting PR ne-a povestit despre SEO și importanța acestuia în dezvoltarea unui blog. Fiind programator de meserie și având în general o gândire mai „matematică”, trebuie să vă spun că aceasta a fost partea mea preferată din tot evenimentul. Am aflat foarte multe lucruri interesante pe care abia aștept să le pun în practică.

DigitalParentsTalk-Lavinia Pavel, prezentarea SEO

***

Evenimentele pentru copii

Copiii s-au distrat de minune la acest eveniment. Cei de la Disney Channel au pregatit în cadrul evenimentului un workshop creativ de jucarii, susținut de Learning Hub și inspirat de premiera din 2 octombrie a serialului O Poveste încâlcită, bazată pe filmul de lung-metraj realizat de Walt Disney Animation Studios.

DigitalParentsTalk-Learning Hub

Evenimentul s-a ținut la Conacul Golescu Grant, cu sprijinul DGASPC Sector 6, București. Pozele de la eveniment au fost realizate de Cristina Nichitus. Partenerii și susținătorii acestui eveniment au fost: Disney Channel, Idea Bank, Kinderpedia, Aqua Carpatica și Bioderma.

Fiind o ediția aniversară, finalul nu putea fi fără tort, emoții, lacrimi de bucurie, poze și multe îmbrățișări!

DigitalParentsTalk-aniversare 1 an

La mulți ani Ana & Lavinia! La mulți ani Digital parents Talks!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.