Activități pentru copii

Zăpădel, set creativ DACO art

Moş Nicolae i-a lăsat fetiţei mele în ghetuţe acest set creativ DACO art – ZĂPĂDEL. Setul conţine toate materialele necesare pentru a realiza un om de zăpadă din fetru (pâslă): bucăți de fetru, umplutură, câteva paiete, ață și ac de plastic.Zapadel, set creativ Dacoart

Laura a fost foarte încântată când a descoperit acest set în ghetuţe şi s-a apucat imediat de treabă. Avea deja experinţă de la albinuţa pe care a realizat-o în toamnă, aşa că s-a descurcat singură şi în maxim jumătate de oră ZAPAZEL a fost gata.

A cusut omul de zăpadă (s-a descurcat singură să bage aţa în ac, să coase şi să corecteze când a fost cazul):

invatam sa coasem

Au urmat detaliile: ochii, guriţa şi nasturii (omului de zăpadă îi lipseşte nasul, poate l-a mâncat vreun iepuraş 🙂 ). La detalii am ajutat-o şi eu puţin, ulterior mi-am dat seama că ar fi fost mai simplu pentru ea să coase la început aceste detalii şi abia apoi să unească cele două bucăţi de fetru care compun corpul omului de zăpadă.

ZAPADEL, set creativ DACO art

A umplut omul de zăpadă şi l-a accesorizat cu mănuşi şi fular (nouă nu ne-au ajuns paietele pentru fular, aşa că am completat cu câteva paiete pe care le aveam noi prin casă):

ZAPADEL, set creativ DACO art

Şi iată-l pe ZĂPĂDEL care abia aşteaptă să decoreze brăduţul nostru de Crăciun:

Zăpădel, set creativ Daco art

Zile frumoase şi liniştite în aşteptarea Crăciunului!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.