Activități pentru copii

ZÂNE – set creativ DACO art

Am observat că fetița mea se bucură tare mult când primește diverse seturi creative de la DACO art, așa că îi fac destul de des mici surprize cu astfel de seturi. Ultima surpriză a fost acest set creativ DACO art – ZÂNE din spumă (care a costat aprox. 5 RON):
Zâne, set creativ DACOart

ZÂNE – set creativ DACO art

Setul conține toate materialele necesare (adică spumă/hârtie gumată simplă sau adezivă, gata perforată) pentru a crea două ZÂNE:Zane, set creativ DACOart Urmărind desenul de pe ambalaj, L. a creat aceste două zâne simpatice:
Zane, set creativ DACOartEa este zâna Mimi:Zana1, set creativ DACOart Ea este zâna Bibi:Zana2, set creativ DACOartDupă ce le-a creat, L. s-a jucat mult timp cu ele: le-a botezat (zâna Mimi și zâna Bibi), a inventat diverse jocuri, iar acum le-a așezat pe post de decor în camera ei.Zane, set creativ DACOartSpor la activități cât mai interesante!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

4 comentarii

  • Mn

    Foarte frumoase aceste zane. Si eu am gasit ceva asemanator pe la micile magazine de langa piata, cele acare au produse multe si diverse de la jucarii pana la vase de bucatarie. Sunt seturi creative din carton buretat ( cred ca tu ii zici hartie gumata) cu partile componente gata taiate si cu adeziv pe spate, iar copilul trebuie sa le asambleze dupa o imagine data. Fetele mele abia asteapta sa le mai scot cate un astfel de set sa isi completeze „colectia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.