Cărți pentru copii

We Give Books – bibliotecă electronică cu cărţi gratuite pentru copii!

We Give Books – este o bibliotecă electronică cu cărţi gratuite pentru copii!

we_give_books

Este un proiect dezvoltat de Penguin Group şi Pearson Foundation, care pe lângă cărţile online oferite gratuit pentru a fi citite derulează diferite campanii de donaţii de cărţi pentru comunităţi şi şcoli mai defavorizate. Astfel, pentru fiecare carte pe care noi o citim online gratuit, se va dona câte o carte în cadrul acestor campanii!

Lista cărţilor poate fi accesată aici: lista cărţilor disponibile. Cărţile sunt grupate pe categorii de vârstă, gen şi autor, deci selecţia lor poate fi făcută foarte uşor!

Este necesară o înregistrare cu un cont de email valid, dar în rest totul este gratuit!

Spor la citit!

PS. Dacă ţi se pare interesantă această informaţie, foloseşte cu încredere butoanele de mai jos pentru a afla cât mai multă lume despre ea! Mulţumesc!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

2 comentarii

  • melly

    Multumim pentru recomandari. Sunt foarte frumos ilustrate carticelele. Deja am citit Tinga Tinga Tales :))) si mamarutei mele i-a placut tare mult, acuma face ca un cameleon (sare si spune ca si-a schimbat culoarea). Iar culmea coincidentei face ca sa avem in frigider un iaurt cu fructe mango de care nu era prea curioasa. Acuma cand a vazut animalele din jungla ca mananca mango i-a trebuit si ei 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.