Locuri de vizitat

România pas cu pas – O plimbare frumoasă cu Telescaun Vatra Dornei!

Telescaun Vatra Dornei este situat în cadrul Pârtiei Dealul Negru din Vatra Dornei. Traseul are o lungime de aprox. 3 km, iar călătoria durează aprox. 45 minute (dacă îmi aduc eu bine aminte…)

telescaun vatra dornei telescaun vatra dornei

Eu am luat telescaunul de două ori: prima dată am făcut călătoria dus-întors cu telescaunul, iar a doua oară am urcat cu telescaunul şi am coborât pe jos. Traseul nu este dificil, iar zmeura şi afinele care se găsesc din belşug pe traseu sunt delicioase!

Dacă doriţi să fugiţi de căldura insuportabilă de la oraş, vă recomand o plimbare cu telescaunul in Vatra Dornei. Aerul este foarte curat iar peisajele sunt spectaculoase:

peisaj plimbare cu telescaunul peisaj plimbare cu telescaunul peisaj plimbare cu telescaunul peisaj plimbare cu telescaunul peisaj plimbare cu telescaunul peisaj plimbare cu telescaunul peisaj vatra dornei peisaj plimbare cu telescaunulpeisaj plimbare cu telescaunul peisaj plimbare cu telescaunul peisaj plimbare cu telescaunul

Zona este foarte frumoasă!

Voi aţi vizitat Vatra Dornei? Ce impresie v-a făcut?

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Un comentariu

  • Raluca M.

    La Vatra Dornei am poposit si noi o seara si mi-a facut o impresie buna, mi-a placut parcul cu veverite si foisor cu aer interbelic. Din pacate nu am avut suficient timp sa mergem si cu telescaunul sau sa descoperim imprejurimile, dar mereu exista o data viitore.

    Zi frumoasa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.