Diverse

Toamna poate fi frumoasă!

Toamna nu este anotimpul meu preferat! Când mă gândeam la toamnă, mă gândeam automat la zile mohorâte, ploaie mocănească, zile scurte, frig și multă umezeală! Nicidecum nu m-aș fi gândit că toamna poate fi frumoasă!

Dar, anul acesta toamna a ținut să îmi arate și partea ei frumoasă! Am avut parte de o toamnă frumoasă, cu zile însorite și clade, cer senin, culori minunate și multe frunze ruginii (numai bune de jucat cu ele)! 

Am profitat de timpul frumos și ne-am plimbat cât de mult am putut: am alergat prin pădure, ne-am bătut cu frunzele uscate, am cules multe frunze ruginii, ghinde, castane și crenguțe pentru diverse activități practice, ne-am încărcat bateriile pentru perioada următoare!

Toamna poate fi frumoasă

toamna

toamnatoamna, frunze ruginiitoamnaa

toamnatoamna poate fi frumoasătoamnatoamnatoamnaNu-i așa că toamna poate fi frumoasă?

________

Este toamna anotimpul vostru preferat?

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.