Taietei cu ciuperci chinezesti – reţetă cu iz asiatic :)
Azi va prezint o rețetă cu iz asiatic: taietei cu ciuperci chinezesti.
Ingrediente:
- tăieţei de orez
- ciuperci chinezeşti (urechi de lemn)
- legume
- piept de pui
- condimente
Mod de preparare:
- ciupercile pe care le-am folosit au fost deshidratate, aşa că le-am pus într-un bol cu apă rece aproximativ 20 minute

- am curăţat legumele şi le-am tăiat fâşii subţiri
- am călit legumele la foc iute

- am asezonat carnea cu sare, piper, coriandru, rozmarin şi coajă de lămâie uscată.
- am prăjit carnea la foc iute

- am pregătit tăieţeii conform instrucţiunilor de pe ambalaj
Rezultatul: taietei cu ciuperci chinezesti si piept de pui

Poftă bună!

4 comentarii
Raluca M.
Interesanta reteta, as putea sa o adaptez si eu pentru dieta.
Unde gasesti urechi de lemn? Am vazut si cred ca am si mancat gatite la restaurantele chinezesti, dar nu ma gandeam ca se gasesc si de cumparat…
adriana
Raluca, eu le-am cumparat de la Lidl, dar cred ca am vazut si in celelalte supermarket-uri.
Daca nu, sigur gasesti in magazinele naturiste. Si nici nu sunt foarte scumpe, undeva sub 10 lei…
Raluca M.
Merci, merg in Lidl chiar azi pentru una alta si caut si urechi de lemn si poate ma joc in week-end.
Zi frumoasa!
Petronela
Wow ce bine arata !