Activități pentru copii

Tablou cu zambile realizate din coji de fistic

Ne-a plăcut tare mult cum a ieşit acest strugure din coji de fistic, aşa că ne-am hotărât să folosim cojile de fistic şi în alte activităţi practice. Şi cum suntem în plin proces de redecorare a camerei lui L. (doar aşteptăm primăvara, nu-i aşa?), ne-am decis să realizăm un tablou cu zambile.

Tablou cu zambile realizate din coji de fistic

zambile realizate din coji de fistic

Am pictat cojile de fistic cu acuarele tempera (puteţi folosi orice alt tip de acuarele) de culoare: mov, roz (dar ne-a ieşit mai mult roșu decât roz), mov şi verde.
coji de fistic pictate

Am început să asamblăm zambilele. Pentru tulpină şi frunzuliţe am folosit coji de fistic pictate în verde, iar pentru floricele am folosit coji de fistic pictate în alb, roz şi mov.

Zambilă albă realizată din coji de fistic:zambila alba realizata din coji de fisticZambilă mov realizată din coji de fistic:zambila mov realizata din coji de fistic

Zambilă roz închis(mai mult roşu) realizată din coji de fistic:zambila roz(inchis) realizata din coji de fisticPentru că ne-au plăcut tare mult zambilele, am trecut la următorul pas: asamblarea tabloului. Am lipit (cu ajutorul pistolului de lipit cu silicon) cojile de fistic pe o coală de hârtie cartonată.zambile realizate din coji de fisticAm legat bucheţelul de zambile cu o panglică roşie:zambile realizate din coji de fisticAm mai adăugat o panglică roşie cu care să putem agăţa tabloul.

Acesta este tabloul nostru cu zambile realizate din coji de fistic:tablou cu zambileSpor la activităţi cât mai frumoase!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.