Activități pentru copii

Strugure din coji de fistic

Iată cum am transformat câteva coji de fistic într-un strugure aproape copt.strugure din coji de fisticMateriale necesare:

  • o coală albă A4
  • coji de fistic
  • acuarele tempera (sau orice alt tip de acuarele) de culoare: mov, roșu și verde

Strugure din coji de fistic

Am început activitatea noastră cu o gustare sănătoasă și anume am consumat o mână bună de fistic. Spre deosebire de dățile trecute, acum  am păstrat cojile de fistic.coji de fisticAm continuat cu pictatul cojilor de fistic.

Pentru boabele strugurelui am pictat cojile de fistic folosind culorile mov și roșu (am considerat că unele boabe s-au copt mai tare decât altele, de aceea am folosit două culori):
coji de fistic, MOVcoji de fistic, ROSUPentru frunza strugurelui am pictat cojile de fistic folosind culoarea verde:coji de fistic, VERDEDupă ce s-au uscat cojile de fistic, am trecut la asamblarea strugurelui:strugure din coji de fistic strugure din coji de fistic Rezultatul final: un strugure aproape copt!strugure din coji de fisticSpor la activități cât mai frumoase!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.