Activități pentru copii

Soare, lună şi stele – craft pentru copii!

Încep această postare printr-o mică paranteză/mărturisire: ( Înainte de a fi mămică, niciodată (dar absolut niciodată!!!) nu am fost pasionată de pictat, craft,… Când eram la şcoala, mama mea era cea care mă ajuta să-mi fac desenele, sau ce mai aveam de pregatit pentru orele de desen sau lucru manual. Şi asta pentru că mie nu-mi plăcea şi preferam oricând sa fac un exerciţiu la matematică în loc să pictez ceva.
Ei, uite că acum s-a întors roata 🙂 Spre deosebire de mine, Laura este pasionată de pictat şi orice gen de craft.  În acest sens, l-a moştenit pe tatăl ei. Şi uite că acum îmi place şi mie! Mai fac eu greşeli (de genul albinuţelor din felicitarea de primăvară, pe care le-am lăsat doar cu o aripă), dar sunt foarte încântată de toate „capodoperele” pe care le realizez împreună cu Laura.
Acesta este doar unul din lucrurile pe care Laura a reuşit să le schimbe în bine în viaţa mea!!! Dacă acum câţiva ani cineva mi-ar fi spus că o să decupez cartoane, o să le pictez şi o să le lipesc pe pereţi i-aş fi spus că sigur „nu şi-a găsit persoana potrivită” !)
Si acum, gata cu paranteza şi să vă arăt ce am lucrat împreună cu Laura zilele trecute:  soare, lună şi stele – decoraţiuni pentru perete:
soare, craft pentru copii din carton reciclat
luna si stele, craft pentru copii din carton reciclat
Dintr-o bucată de carton am decupat soarele, luna şi stelele.
Laura le-a pictat şi le-a dat puţină strălucire folosind glitter glue.
craft, carton reciclatPentru a reprezenta cerul am folosit un carton mare pe care Laura l-a pictat cu albastru.
craft, pictam carton reciclatPentru razele soarelui am folosit o hârtie cartonată galbenă. Noi am folosit capsatorul (şi se văd puţin capsele), dar puteţi să folosiţi eventual un lipici de calitate.
soare din carton reciclatAm lipit decoraţiunile cu scoci dublu adeziv pe peretele din camera lui Laurei şi ne mândrim cu ele de fiecare dată când avem ocazia!!!
Spor la joacă!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.