Activități pentru copii

Set Mosaic Painting – CALUT

Făcând cumpărături într-un magazin Profi mi-a atras atenția acest set Mosaic Painting. Deoarece L. adoră caii iar după-amiezele trebuie ocupate cu cât mai multe activități interesante (pentru că am observat că altfel televizorul și desenele animate încep să câștige teren la noi în casă 🙁 ), m-am decis să îl cumpăr.calut, set mosaic painting

Setul conține: un șablon din hârtie fixat pe polistiren expandat (cred că așa se numește), paiete și cuie mici.calut mozaicDeoarece conține piese mici (inclusiv cuie cu care se fixează paietele) setul nu este recomandat copiilor mai mici de 8 ani! Eu i-am explicat fetiței mele despre pericol și am rugat-o să lucreze cu grijă ca să nu se rănească.

A început munca cu mult entuziasm, pe parcurs s-a mai plictisit, am mai ajutat-o eu și în câteva zile mozaicul a fost gata.

calut, mozaic cu paietetablou calut, mosaic paintingSetul a costat 14 lei și din câte am văzut eu pe rafuri existau mai multe variante: lebădă, fluture, vapor, atc.

Poate fi folosit pentru dezvoltarea motricității fine.

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.