Activități pentru copii

Semn de carte cu motive tradiționale românești, din mărgele termoadezive

Se pare că mărgelele termoadezive sunt hitul acestei vacanțe la noi. Vă povesteam zilele trecute despre setul cu pisicuțe pe care fetița mea îl adora și cu care s-a jucat zile în șir. Azi vreau să vă arat o altă activitate de-a noastră cu mărgele termoadezive și anume: un semn de carte cu motive tradiționale românești.

Semn de carte cu motive tradiționale românești
semn de carte cu motive traditionale romanesti, din margele termoadezive

Ne-am inspirat din această cusătură cu motive tradiționale românești

cusătură cu motive tradiționale româneștiși am început să aranjăm mărgeluțele termoadezive pe șablon:semn de carte cu motive traditionale romanesti, din margele termoadezive Aici puteți vedea întregul model realizat din mărgeluțele termoadezive:semn de carte cu motive traditionale romanesti, din margele termoadezive Am acoperit șablonul cu hârtie de copt și cu ajutorul unui călcător am călcat mărgelele termoadezive până când acestea s-au lipit între ele:semn de carte cu motive traditionale romanesti, din margele termoadezive Din ață roșie am făcut un ciucure pe care l-am atașat semnului de carte:semn de carte cu motive traditionale romanesti, din margele termoadeziveIată semnul de carte alături de cartea pe care o savurăm zilele acestea:
semn de carte cu motive traditionale romanesti, din margele termoadezivesemn de carte cu motive traditionale romanesti, din margele termoadeziveSă aveți o vacanță frumoasă!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.