Salata de spanac cu arpacas si boabe de fasole
Zilele trecute am preparat această salata de spanac cu arpacas si boabe de fasole.
Este o mâncare de post, gustoasă şi foarte săţioasă.
Salata de spanac cu arpacas si boabe de fasole
Ingrediente:
– arpacaş
– spanac verde
– boabe de fasole (eu am folosit o conservă cu mai multe tipuri de boabe de fasole)
– ulei de măsline
– sare
– zeamă de lămâie (sau oţet de mere)
Mod de preparare:
– arpacaşul se lasă la înmuiat 12 ore (astfel îi scade timpul de fierbere) si se fierbe în apă cu puţină sare (este gata fiert în aproximativ 15 minute)
– spanacul se taie mărunt
– boabele de fasole se spală sub un jet de apă rece şi se lasă puţin la scurs
– se amestecă toate ingredientele şi se asezonează după gust
Poftă bună!


3 comentarii
Iuliana
Foarte buna reteta asta. In drum spre casa trec sa iau si eu spanac si o conserva de fasole (arpacas mai am acasa) si o execut chiar maine.
adriana
Abia astept sa ne spui daca ti-a placut!
Irina
Arata tare bine si cred ca e foarte gustoasa. Am sa o testez si eu, am arpacas, am si fasole, spanac am sa cumpar din piata. Multumesc!