Salata de paste – varianta de azi
Salata de paste este o mâncare foarte rapidă și simplă, dar care nu îmi iese niciodată la fel. Eu nu am o rețetă anume (specific acest lucru, pentru că m-a întrebat Lela într-un comentariu).
Salata de paste – varianta de azi
Iată ce ingrediente am folosit de data aceasta:
- paste fierte „al dente”
- ton din conservă
- purumb din conservă
- roșii cherry
- câteva felii de gogoșar murat (am avut un borcan desfăcut)
- măsline kalamata (mie îmi plac foarte mult măslinele, dar de kalamata sunt îndrăgostită 🙂 )
- o ceapă mică tăiată fășii subțiri și marinată câteva minute în oțet cu puțină sare
- ulei de măsline
- oțet balsamic (dacă nu aveți, sau dacă nu vă place, puteți folosi zeamă de lămâie)
- frunze de busuioc
Am amestecat cu grijă toate ingredientele și a ieșit o salată delicioasă:
O altă variantă puteți vedea aici: salată de paste cu ton
Voi cum preparați salata de paste?


8 comentarii
inbucatariamea
Nu am facut niciodata salata de paste, trebuie sa incerc si eu!
Adriana
Andreea, sa incerci! Este foarte buna! Si se prepara si foarte repede!
Lela
yammy!!!!
pofta buna!
Ramona Neagu
Eu am incercat ceva asemanator la Springtime si a fost delicioada. Partea frumoasa e ca poti improviza de fiecare data cu ce ingrediente ai prin frigider. O sa fac si eu maine, cu siguranta! E rapid, gustos si sanatos!
Ligia
ce bine arata! cred ca o sa profitam din plin de reteta asta, mai ales in Postul Craciunului, cand e destul de des dezlegare la peste 🙂
Adriana
Ligia a fost si tare gustoasa!
L. a fost incantata de salata (cu exceptia cepei care a cah!!!)
Ligia
:)) cred ca o sa ii placa dupa ce mai creste 🙂
Anonymous
Si mie imi place foarte mult salata asta, pentru ca in 20 minute ai o masa lejera si realizata cu foarte putin efort! Asta si reteta de paste carbonara rapida (paste fierte, ceva sunculita taiata bucatele, 3 linguri de smantana si putina branza topita/cascaval) sunt cele mai la indemana retete pe care le stiu.
Aa.