Salata de arpacas
Săptămâna trecută am pregătit această delicioasă salata de arpacas:
Salata de arpacas
Ingrediente:
- arpacaş
- ceapă roşie
- spanac verde
- gogoşar murat
- telemea
- măsline
- ulei de măsline
- sare
- zeamă de lămâie (sau oţet de mere)
Mod de preparare:
- arpacaşul se lasă la înmuiat 12 ore (astfel îi scade timpul de fierbere) si se fierbe în apă cu puţină sare (este gata fiert în aproximativ 15 minute)
- ceapa se taie mărunt şi se marinează (sare, oţet de mere)
- se amestecă toate ingredientele şi se asezonează după gust
Aici pueţi vedea o altă reţetă de salată de spanac cu arpacaş şi boabe de fasole.
Poftă bună!


2 comentarii
Aa.
Si eu am o punga de arpacas, numai buna pentru ca se apropie postul si chiar voiam sa fac o reteta asemanatoare si inca o reteta cu arpacas pregatit ca si pilaful cu ciuperci champignon.
Pentru postul acesta m-am organizat putin dinainte, asa incat sa mearga treaba mai bine ca in alte dati.
Adriana
pentru mine este prima data cand consum arpacasul in acest fel: salata, si mi-a placut foarte mult!
am sa incerc si in alte combinatii.
pentru pilaf fierbi arpacasul inainte sau nu?