Din bucătăria mea

Salata de arpacas

Săptămâna trecută am pregătit această delicioasă salata de arpacas:

salata cu arpacas, spanac, telemea

Salata de arpacas

Ingrediente:

  • arpacaş
  • ceapă roşie
  • spanac verde
  • gogoşar murat
  • telemea
  • măsline
  • ulei de măsline
  • sare
  • zeamă de lămâie (sau oţet de mere)

Mod de preparare:

  • arpacaşul se lasă la înmuiat 12 ore (astfel îi scade timpul de fierbere) si se fierbe în apă cu puţină sare (este gata fiert în aproximativ 15 minute)
  • ceapa se taie mărunt şi se marinează (sare, oţet de mere)
  • se amestecă toate ingredientele şi se asezonează după gust

salata cu arpacas, spanac, telemea

Aici pueţi vedea o altă reţetă de salată de spanac cu arpacaş şi boabe de fasole.

Poftă bună!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

2 comentarii

  • Aa.

    Si eu am o punga de arpacas, numai buna pentru ca se apropie postul si chiar voiam sa fac o reteta asemanatoare si inca o reteta cu arpacas pregatit ca si pilaful cu ciuperci champignon.

    Pentru postul acesta m-am organizat putin dinainte, asa incat sa mearga treaba mai bine ca in alte dati.

    • Adriana

      pentru mine este prima data cand consum arpacasul in acest fel: salata, si mi-a placut foarte mult!
      am sa incerc si in alte combinatii.
      pentru pilaf fierbi arpacasul inainte sau nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.