Cărți pentru copii

Să avem grijă de lucruri!, editura Girasol

Personajul principal al cărții Să avem grijă de lucruri! apărută la editura Girasol în cadrul colecției Ghid de bună purtare descoperă importanța păstrării ordinii și a grijii față de lucruri atunci când în timpul unei pene de curent își caută în joc, dar în haosul din camera lui nu reușește să-l găsească.Sa avem grija de lucruri,editura Girasol

Să avem grijă de lucruri!

Copiii vor afla din această carte că păstrând ordinea și având grijă de lucruri, acestea vor dura mai mult și pot fi găsite ușor, deoarece astfel fiecare lucrușor va avea un loc al lui și nu va fi aruncat cine știe unde prin cameră.

Sa avem grija de lucruri,editura Girasol Sa avem grija de lucruri,editura Girasol Tot din paginile acestei cărți copiii vor afla cât de important este să aibă grijă și de ei, de mediul înconjurător, de animalele și ființele din jurul lor.

Sa avem grija de lucruri,editura Girasol La sfârşitul cărţii sunt prezentate câteva idei de activităţi şi jocuri pentru copii (să facem ordine, vaca rătăcită, șarpele, tava cu semințe), precum şi câteva sfaturi pentru părinţi.

Sa avem grija de lucruri,editura Girasol Sa avem grija de lucruri,editura Girasol Spor la citit!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Un comentariu

  • Simona Cristache

    Buna! Am citit cu interes articolul tau. mi-aș dori mult sa ii pot dărui fiicei mele aceasta cărticica la aniversarea ei de 1 an. Din păcate, nu mai este pe stoc pe niciun site. Dacă ați dori sa o vindeți, lăsați mi va rog un mesaj pe Nr de telefon: …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.