Locuri de vizitat

Rilke Trail – o potecă cu priveliști incredibile asupra Mării Adriatice!

Rilke Trail este o potecă (traseu) ce leagă satele Sistiana și Duino (din zona de nord a Italiei, regiunea Friuli-Venezia Giulia), care a fost denumită după poetul Rainer Maria Rilke și inaugurată în 1987.

Rilke Trail

Rilke Trail, Italia

***

Poteca are 1700 de metri și oferă o vedere pitorească asupra Golfului Trieste, dar și priveliști incredibile cu Marea Adriatică și fermecătorul castel Duino.

Rilke Trail, castelul DuinoRilke Trail, castelul Duino

Este un traseu ușor, ce poate fi parcurs fără probleme și de către copii (practic, este o potecă ce se întinde de-a lungul falezei abrupte și traversează o pădure).

Pe parcursul traseului sunt numeroase puncte de observație, unde te poți odihni și poți admira în liniște priveliștea.

Rilke TrailRilke TrailRilke Trail Rilke Trail

Nu există taxă de intrare (accesul este gratuit).

Dacă ajungeți prin zona de nord a Italiei, în apropiere de orașul Trieste, vă recomand să faceți o plimbare pe Rilke Trail! Veți avea parte de priveliști incredibile și veți realiza poze minunate, cu care să vă potoliți dorul de mare și soare în zilele mohorâte de peste an!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.