Cărți pentru copii

Recomandare carte: 60 de INTREBARI si RASPUNSURI despre CORPUL UMAN

60 de ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI despre CORPUL UMAN este o carte apărută la editura Aquila şi face parte din categoria enciclopediilor.

60 de intrebari si raspunsuri despre corpul uman

Eu am găsit-o la reducere şi am cumpărat-o pentru perioada în care L. va începe să pună tot felul de întrebări despre corpul uman. Cartea este foarte haioasă iar lecţiile de anatomie sunt prezentate într-o formă foarte atractivă!

60 de INTREBARI si RASPUNSURI despre CORPUL UMAN

Întrebare: Cum ar fi dacă nu aş avea oase?

Răspuns: Organele interne ar putea fi rănite mai uşor dacă nu ar fi înconjurate de un cadru osos tare … închipuie-ţi că  dacă nu ai avea oase, nu ai putea sta în picioare, dar nici nu ai putea ţine nimic în mână …

 

60 de intrebari si raspunsuri despre corpul uman

Întrebare: Cât de lung ar creşte părul dacă nu l-aş tăia niciodată?

Răspuns:  Dacă nu ţi-ai tăia părul, pănă la sfârşitul vieţii ar putea avea 9 metri ….

60 de intrebari si raspunsuri despre corpul uman

Întrebare: Ştii când ai zâmbit prima dată?

Răspuns:  Şi nou-născuţii pot să zâmbească, imediat după ce se nasc, dacă se simt bine. Cel mai probabil că le-ai zâmbit conştient părinţilor, atunci când ai avut 2 luni. Zâmbetul s-a născut odată cu tine, şi înseamnă că eşti prietenos şi sociabil.

60 de intrebari si raspunsuri despre corpul uman

Pe mine m-a cucerit această carte încă de la primele pagini! O recomand cu căldură atât copiilor, cât şi părinţilor (trebuie să recunosc că la unele întrebări nu am ştiut nici eu răspunsul…).

O idee bună de cadou pentru copii!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.