Școala

Rechizite trendy – lista noastră!

De-a lungul timpului am adunat câteva rechizite trendy care ne sunt tare dragi: pixuri, gume de șters, carnețele, etc.! Pe unele dintre ele le folosim ca și rechizite, iar pe altele le folosim cu succes la joacă! Vi le descriu mai jos pe fiecare în parte.

Rechizite trendy – lista noastră

rechizite trendy pentru școală

Pixuri

Nu încurajez scrisul cu pixul! Când e vorba de școală, chiar îi impun Laurei să scrie cu stiloul (deși în ultima perioadă a cam bătut apropouri cum că mulți colegi de la ea din clasă nu mai folosesc stiloul și scriu doar cu pixul)! În schimb, Laura folosește pixul atunci când își notează tot felul de lucruri prin cele 999.999 de carnețele pe care le are, sau la alte activități pe care le face.

Pixuri cu unicorni și coronițe de prințese

pixuri trendy pentru școlărițe

Aceste pixuri le-am cumpărat din Pepco și au costat 2.99 lei fiecare. Pe Laura a atras-o puful colorat și acele figurine atașate de pix: unicornul și coronița de prințesă!

Pixuri în formă de animale marine

pixuri trendy pentru școală

Și aceste pixuri le-am cumpărat din Pepco și au costat și ele 2.99 lei fiecare. La acestea ne-au atras forma de animale marine și acei ochișori mobili minusculi!

Pixuri cu gel 

pixuri cu gel, 32 buc

Despre aceste seturi de pixuri cu gel am mai scris aici! Le-am cumpărat tot din Pepco și nu au fost scumpe: 15 lei setul mare și 7 lei setul mic. Sunt foarte bune și pot fi folosite la diverse activități practice!

Gume de șters (radiere)

Nu știu câte gume de șters (radiere) are Laura în total, dar știu sigur că sunt multe! Are câteva pe care le folosește efectiv la șters, dar restul sunt folosite cu succes la joacă. În ultima categorie intră și radierele pe care o să vi le prezint mai jos.

Radiere în formă de animăluțe haioase

radiere trendy cu animăluțe

Acest set de gume de șters l-am cumpărat din Lidl și a costat undeva în jur de 5 lei (sper să nu mă înșel). Nu pot să vă spun cât de bine șterg, dar pot să vă spun cu siguranță că pot fi inventate foarte multe jocuri cu aceste gume de șters în formă de animăluțe!

Radiere în formă de accesorii fashion

radiere trendy cu accesorii fashion

Cu acest set de gume de șters în formă de accesorii fashion a fost dragoste la prima vedere! L-am cumpărat din Kaufland (pentru băieți am văzut un set asemănător cu accesorii pentru pirați) și a costat și el în jur de 5 lei. Sunt atât de drăguțe, încât dacă nu știi ce sunt le poți confunda foarte ușor cu niște jucării. Nu cred că mai are sens să vă spun că Laura nu intenționează să le folosescă pentru șters, ci își accesorizează păpușile cu ele!

Carnețele

Nici de carnețele nu ducem lipsă! Atât eu, cât și Laura adorăm carnețelele: micuțe, colorate, în diverse forme și mărimi! Chiar dacă avem multe, să știți că în fiecare găsim câte ceva de notat!

Carnețel și pix cu unicorn

carnețel trendy cu unicorn

Acest carnețel l-am cumpărat din Lidl și se asortează perfect cu pixul unicorn despre care v-am povestit la începutul articolului!

_________

Aceasta este lista noastră de rechizite trendy! Sunt lucrușoare care nouă ni s-au părut deosebite și pe care le folosim cu mare drag (da, le folosesc și eu din când în când 🙂 )!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.