Activități pentru copii

Puzzle – Catedrala Sfantul Vasile din Moscova

Când vorbești despre Rusia este imposibil să nu-ți vină în minte Catedrala Sfantul Vasile situată în Piața Roșie din Moscova. Această catedrală este un lăcaș de cult ortodox și reprezintă un simbol al Rusiei și al arhitecturii rusești tradiționale. Din punct de vedere turistic, probabil că este cel mai emblematic obiectiv al Rusiei!

catedrala sf vasile din moscovaNoi ne-am uitat la câteva poze cu această catedrală și L. a fost fascinată de forma ei, de culorile vii în care este pictată această catedrală și de domurile în formă de ceapă colorate în spirală.

Activitatea noastră având ca și temă catedrala din Moscova a fost realizarea unui puzzle din care am construit mai multe variante și forme ale catedralei (așa cum ne-am imaginat-o noi).

Am colorat şi decupat piesele puzzle-ului:

catedrala sf vasile din moscovaFolosindu-ne imaginaţia am construit mai multe forme şi variante ale catedralei:

catedrala sf vasile din moscova catedrala sf vasile din moscova catedrala sf vasile din moscova catedrala sf vasile din moscova catedrala sf vasile din moscovaSursa de inspirație: St Basil Cathedral Printable Project

Spor la activităţi cât mai interesante!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.