Organizare

Pungi cu zarzavat pentru congelator (2)

Am primit de la ţară de la bunici o plasă mare cu zarzavat (morcovi, pătrunjel, păstrânac, ţelină). Pentru a nu-l lăsa să se strice (nu am o cămară foarte răcoroasă, iar în frigider nu am spaţiu aşa de mare pentru depozitat legume) m-am organizat şi am pregătit câteva pungi cu zarzavat pentru congelator.
Cum am procedat: am curăţat zarzavatul, l-am tăiat bucăţele, am tăiat şi câţiva gogoşari care se plictiseau prin frigider :), am amestecat totul cu o pungă de mazăre şi una de conopidă.
zarzavat pentru ciorba

Am pus în pungi Fino – zipper bags cam cât folosesc la o mâncare (am avut ajutor :)) ). Am aranjat frumos pungile în congelator şi de fiecare dată când am nevoie scot câte o pungă cu zarzavat şi o folosesc la gătit.

pungi cu zarzavat pentru ciorba
pungi cu zarzavat pentru ciorba, zipper bag fino
Astfel o să-mi fie mult mai uşor în timpul săptămânii, aşa mai economisesc puţin din timpul alocat pentru gătit.
Despre zarzavat pentru congelator, v-am mai povestit şi aici: pungi de zarzavat pentru congelator.

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

2 comentarii

  • Petronela Nicoara

    Am pus si eu anul acesta pungi cu legume pentru cuiorba la congelator. sunt de mare ajutor – economisesc mult timp deoarece le pot gati imediat ce se dezgheata! Cu siguranta voi pune si anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.