Organizare

Organizare sertare bucătărie

A venit rândul sertarelor din bucătărie să fie ordonate şi organizate. Organizare sertare bucatarie.

organizare sertare bucatarie

În total am 4 sertare: unul pentru tacâmuri şi ustensile de bucătărie, unul pentru prosoape şi pungi şi două pentru mărunţişuri (cutii, capace, farfurioare de plastic, etc). Ultimele două sunt sertarele lui L. pe care şi le aranjează ea :))

Proiect: organizare sertare bucătărie

Am început cu sertarul cu tacâmuri: am păstrat în acest sertar doar tacâmurile şi cuţitele de bucătărie, restul ustensilelor le-am grupat în două cutii: un suport de tacâmuri de la Ikea şi o găletuşă de iaurt pe care am transformat-o eu în suport. Aceste două suporturi le-am pus pe masa de lucru de lângă aragaz (aşa îmi vor fi mult mai la îndemână şi sertarul cu tacâmuri mult mai ordonat).

organizare sertar tacamuriorganizare sertar tacamuriorganizare ustensile bucatarieAm trecut la sertarul cu pungi şi prosoape de bucătărie. Am împăturit prosoapele de bucătărie (am câteva prosoape de pânză care îmi sunt tare dragi, primite de la bunicile mele si ale soţului), am sortat pungile şi le-am depozitat într-o cutie de plastic cu capac (ideea mi-a dat-o Roxana, aici)

pungi, prosoape de bucatarieorganizare bucatarie: prosoape, pungiorganizare sertar prosoape, pungi

Am ordonat şi sertarele lui L. Nu a fost ea prea încântată şi sunt sigură că o să le „ordoneze” ea după „criteriile” ei. Practic spaţiul de depozitare din aceste sertare l-am pierdut în defavoarea lui L.

organizare sertare bucatarie

S-au strâns şi câteva lucruri la care am renunţat:

lucruri de aruncat din sertate

Toată acţiunea nu a durat foarte mult, dar rezultatul este vizibil:

organizare sertare bucatarie

Spor la organizat!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

7 comentarii

 • Carmen

  Foarte fain! Azi ma intorc acasa si ma iau la tranta cu doua din sertarele mele de care nu sunt multumita!
  Daca imi permiti o mentiune? In prevederile de igiena pentru lucrat cu produse alimentare (HACCP din Austria) este specificat ca toate produsele alimentare SI instrumentele de bucatarie (oale, tacamuri, farfurii) trebuie sa fie inchise sau acoperite pentru a le proteja de praf si de microorganismele din aer. Se recomanda sa nu se depoziteze nimic pe suprafetele de lucru pentru a usura mentinerea lor in stare de curatenie.
  Nu stiu cat de relevante sunt informatiile astea la nivel de gospodarie privata, m-am gandit doar sa ti le spun 🙂

 • Aa.

  Foarte frumos organizat, si eu am cautat mult pana sa ajung sa imi incapa lucrurile in bucatarie (akaa trebuit sa renunt la cateva pe care le tin pe balcon).

 • Aa.

  Si eu am o debara, dar sunt lucruri de-ale proprietarului. Oricum, as mai vrea sa iau 2-3 decoratiuni de Craciun dar nu stiu unde le-as mai putea pune in casa! E, cand o sa am casa mea va fi mai bine, in sensul ca macar organizez cum vreau eu lucrurile si spatiul! Desi vreau sa iti spun ca ai mei au o casa destul de mare, un beci incapator, o curte, dar parca tot nu le incap lucrurile in casa! Asta e spiritul omului, de a aduna, de a-si strange sufletul in mici obiecte la care apoi se uita cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.