Cărți pentru copii

Prințesele din Ponilandia, Editura Paralela 45

Seria de cărți pe care vreau să v-o prezint astăzi: Prințesele din Ponilandia – apărută la Editura Paralela 45 este o serie minunată pentru fetițe, doarece este cu prințese și cu ponei!!! Și nu cred că sunt prea multe fetițe care să nu-și dorească (măcar o dată) să fie prințese și să întâlnească ponei magici!

Prințesele din Ponilandia

Prințesele din Ponilandia

Autoarea acestei serii de cărți este Chloe Ryder, care a scris seria Prinţesele din Ponilandia pentru a le oferi fetiţelor iubitoare de aventuri o alternativă la Barbie şi la Prinţesele Disney. Eroina seriei sale, Philippa (Pippa) MacDonalds, este o fetiţă puternică, temerară şi prietenoasă, care face tot posibilul pentru a salva Ponilandia.

Seria Prințesele din Ponilandia conține 8 volume:

  1. O prietenie magică
  2. Un vis împlinit
  3. Secretul special
  4. Aventura unicornului
  5. Salvarea miraculoasă
  6. Prietene pentru totdeauna!
  7. Surpriza
  8. Steaua muzicii

Vârsta recomandată pentru această colecţie de cărţi este 7ani+.

Fiecare carte are aproximativ 100 de pagini în format 145 x 205 mm, iar fontul folosit este destul de măricel (deci cărţile pot fi parcurse cu uşurinţă de către micii cititori).

Prințesele din Ponilandia - interior carte

Fiecare carte din această serie începe cu o prezentare a familiei regale a poneilor: Regina Rază-de-Lună, Prințesa Cristal, Prințesa Nor Alb, Prințesa Miere, Prințesa Praf-de-Stele, Regele Stea-de-Foc, Prințul Iute-ca-Vântul, Prințul Cometă și Prințul Furtună. Acestea sunt o parte din personajele pe care copiii le vor întâlni în paginile cărților din această serie. Familia regală a poneilor

Pe o insulă fermecată din largul mării trăiesc prinţesele ponei. Dar cele opt potcoave magice care le protejează au dispărut. Ponilandia e în primejdie! Doar o fiinţă care iubește poneii o poate salva… Și acea ființă este Pippa, o fetiță curajoasă și prietenoasă, care va face tot posibilul pentru a salva Ponilandia.

Pippa iubește poneii, chiar dacă nu a avut niciodată unul. Când prinţesa Praf-de-Stele îi cere ajutorul pentru a găsi potcoavele dispărute, fetiţa leagă cu prinţesa o prietenie magică și pornesc împreună în aventura pentru salvarea insulei.

Laura a fost fascinată de această serie de cărți și a citit cu sufletul la gură aventurile prin care trece Pippa în încercarea de a salva Ponilandia.

Dacă aveți fetițe care adoră poneii și prințesele, vă garantez că aceste cărți vor fi pe placul lor! Vi le recomand cu mult drag!

Cărțile pot fi comandate de pe site-ul Editurii Paralela 45!

Spor la citit!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.