Cărți pentru copii

Prima mea carte de matematică

Azi vreau să vă prezint o carte superbă, ce nu ar trebui să lipsească din biblioteca niciunui copil: Prima mea carte de matematică! Această carte este cea mai bună dovadă că matematica poate fi şi distractivă 🙂

Prima mea carte de matematică, editura Litera

Prima mea carte de matematică

Cartea este structurată în patru capitole: Numerele, Adunarea și scăderea, Forme și mărimi și Comparații. Fiecare capitol este însoțit de sfaturi pentru cei mari!

1. NUMERELE

Prima mea carte de matematicaCopiii vor învăța despre: numere, potrivirea numerelor, ordinea numerelor, operații 1 în plus, unul în minus, precum și diverse jocuri atractive.

Prima mea carte de matematicaprima mea carte de matematicaPrima mea carte de matematica2. ADUNAREA ȘI SCĂDEREA

Prima mea carte de matematicaCopiii vor învăța și vor exersa operații simple de adunare și scădere.

Prima mea carte de matematicaPrima mea carte de matematicaPrima mea carte de matematica3. FORME ȘI MĂRIMI

Prima mea carte de matematicaCopiii vor învăța despre: forme plane (pătrat, cerc, triunghi, dreptunghi) și forme în spațiu (cub, sferă, piramidă, con), vor învăța despre poziție în plan și spațiu, despre simetrie, despre direcție și mișcare.

Prima mea carte de matematicaPrima mea carte de matematicaPrima mea carte de matematicaPrima mea carte de matematica4. COMPARAȚII

Prima mea carte de matematicaCopiii vor învăța noțiunile de: mare sau mic, lung sau scurt, lat sau îngust, greu sau ușor, plin sau gol, pe sus sau pe jos, mai mult sau mai puțin, vor învăța zilele săptămânii, precum și citirea ceasului.

Prima mea carte de matematicaPrima mea carte de matematicaPrima mea carte de matematicaPrima mea carte de matematicaprima mea carte de matematicaSpor la matematică!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.