Diverse

Poveşti din week-end!

În acest week-end am vizitat oameni şi locuri dragi! Ne-am plimbat prin locurile unde a copilărit tati de L., ne-am bucurat ochii cu nuanţele frumoase ale toamnei.

toamnaAm cules măceşeporumbele şi mentă sălbatică – pe care le-am şi pus la uscat pentru a le folosi toată iarna la ceai.

maceseAm fost tare fericită că am găsit şi cătină, dar fericirea mi-a trecut repede pentru că nu am putut să o culeg (decât doar câteva bobiţe). Arbustul de cătină are nişte spini lungi şi puternici 🙁 şi mi-a fost imposibil să o culeg. Oare cum se culege cătina? Trebuie să mă documentez…

Am cules şi am mâncat mere şi nuci! Un gust divin!

mere de toamnanuciAm petrecut un week-end de poveste!

noi douaVoi ce aţi făcut în week-end?

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

6 comentarii

  • Mihaela Dămăceanu

    Frumos Week-end aţi avut! Şi fructuos pe deasupra! Noi, în prima parte a zilei de sâmbătă am stat pe-acasă cu treburi, lecţii şi lucrat la mate. Apoi băieţii mi-au ieşit puţin, într-o plimbare unde Mihnea a văzut şi Facultatea de Medicină iar eu am continuat gospodăreala. Ieri am fost la o zi de naştere, după care am petrecut după-amiaza desenând. De data asta s-a aventurat şi mami la pictat. Nu-i treabă chiar aşa de simplă, fetelor, că băiatul a terminat în jumătate de timp faţă de mama lui!
    Superbă ultima poză!
    O săptămână frumoasă, să aveţi şi pupici pe năsuc lui L.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.