Școala

Pixuri cu gel – My School de la PEPCO

Am cumpărat în primăvară aceste seturi de pixuri cu gel – My School de la PEPCO și Laura a fost (și este în continuare) super încântată de ele! Nu au fost foarte scumpe (15 lei setul mare și 7 lei setul mic), dar sunt foarte bune și pot fi folosite la diverse activități practice!

Pixuri cu gel

pixuri cu gel

***

Setul mare de pixuri conține 32 de bucăți: pixuri cu sclipici, pixuri fosforescente, pixuri multicolore, pixuri mate.

pixuri cu gel mini, 16 buc

Pixurile din acest set pot fi utilizate la diverse chestii: la confecționat felicitări pentru anumite ocazii (zile de naștere, 8 martie, Paște, Crăciun, etc.), la scris în jurnal, la diverse proiecte pentru școală, la multe activități practice, etc. Laura este foarte încântată de cele multicolore!

***

Setul mic de pixuri conține 16 mini-pixuri cu sclipici și fosforescente.

pixuri cu gel mini, 16 buc

Pentru că este mai mic și ocupă mai puțin spațiu, Laura îl duce cu ea la școală și-l folosește la orele de Arte vizuale și abilități practice, sau la diverse chestii pe care le crăftuiește împreună cu colegele în pauzele dintre orele de curs.

***

Am rugat-o pe Laura să deseneze ceva pe o foaie, ca să vă pot arăta cum scriu aceste pixuri.

Iată rezultatul:

stilulmeudeviata.ro

***

Stăteam zilele acestea și mă gândeam cât de norocoși sunt copiii în ziua de azi! Îți este mai mare dragul să cumperi rechizite când vezi oferta variată de prin magazine (mai greu cu buzunarul, dar din câte am văzut eu se găsesc chestii mișto și la prețuri accesibile – de exemplu, chiar aceste seturi de pixuri cu gel). Pe vremea noastră (eu am prins și perioada de înainte de ’89) existau câteva rechizite clasice: stilou + călimara de cerneală, creion grafic, creaioane colorate,  carioci, acuarele (culorile de bază, nici vorbă de roz, sclipici sau alte chestii), penar și caiete. Abia după ’89 au început să apară rechizitele mai fistichii: pixuri cu gel, pixuri cu miros, acuarele cu sclipici, etc. Amintiri, amintiri….

________

Ce părere aveți de aceste seturi de pixuri cu gel? Ați cumpăra așa ceva pentru copiii voștri? Le considerați utile sau nu prea?

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.