Activități pentru copii

Aniversare 4 ani – petrecere Minnie Mouse

Pentru aniversarea de 4 ani fetiţa mea şi-a dorit o petrecere Minnie Mouse. Cred că toate fetiţele au o perioadă Minnie, nu?

Aniversare 4 ani – petrecere Minnie Mouse

Timp de câteva zile am căutat idei pe internet. Am găsit foarte, foarte multe idei, iar în final ne-am hotărât la următoarele:

  • costumaţie Minnie Mouse: fustiţă tutu roz, bluziţă cu Minnie Mouse, cordeluţă cu urechile lui Minnie Mouse (iniţial am vrut să-i confecţionez eu o cordeluţă, dar am găsit întâmplător într-un magazin din cartier o cordeluţă roz de care Laura s-a îndrăgostit, aşa că am rămas cu aceasta)

costum Minnie Mouse

  • invitaţie pentru petrecere (voi reveni zilele următoare cu un tutorial!)

invitatie petrecere minnie mouse

  • tort cu Minnie Mouse – l-am comandat de la cofetărie.  A fost foarte gustos (tort de ciocolata cu vişine), ornat frumos (alb cu buline roz + o fundă mare roz din marţipan), doar că mie nu prea mi-a plăcut figurina Minnie Mouse (dacă mai aveam timp, eu sigur o făceam mai frumos 🙂 ). În schimb Laura a fost încântată de figurină şi a savurat-o cu plăcere 🙂

tort Minnie Mouse

Petrecerea a fost foarte reuşită iar Minnie Mouse a mea a fost încântată! Sunt foarte curioasă ce tematică îşi va alege anul viitor?!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.