Activități pentru copii

Păpuși LOL – costumații de Halloween

Dacă ați deschis acest articol întrebându-vă ce sunt acelea păpuși LOL, înseamnă că nu aveți prin preajma voastră fetițe cu vârsta 5 – 10 ani.

Spun asta pentru că prin jurul meu cam toate fetițele sunt înnebunite de aceste păpușele LOL (sau păpuși în bilă, cum le mai spun eu). Acestea vin ambalate într-o bilă, care este învelită în mai multe straturi. Pentru a ajunge la păpușă trebuie să desfaci fiecare strat și să descoperi surprizele ascunse. Marea surpriză este păpușa LOL, care este ascunsă în bilă și care este aleatoare, deci nu știi dinainte ce păpușă ai nimerit în bilă.

Nu sunt tocmai ieftine aceste păpușele (ba aș putea spune că sunt chiar scumpuțe!), dar sunt drăguțe și Laura este înnebunită după ele. Are vreo 2 -3 cumpărate de mine, iar pe restul le-a primit cadou (bătând câteva apropouri 🙂 ) de la persoane dragi!

păpuși LOL - costumații de Halloween

Spre deosebire de alte păpuși pe care le are (și de care nu se atinge luni întregi), cu acestea chiar se joacă foarte mult! Zilele acestea le-a creat câteva costumații de Halloween!

***

Cosumație dovleac pentru păpușă LOL

papușă LOL - costumație de dovleac (pentru Halloween)

Costumația dovleac este realizată în întregime din fetru. Pentru rochiță a folosit fetru de culoare portocalie, iar pentru căciuliță și cordon a folosit fetru de culoare verde.

***

Costumație păianjen pentru păpușă LOL

papușă LOL - costumație de păianjen (pentru Halloween)

Pentru a realiza rochia pentru această costumație păianjen, Laura a folosit fetru de culoare neagră. Din plastilină de culoare neagră a modelat 6 piciorușe pe care le-a lipit de rochie, iar celelalte 2 piciorușe le-a improvizat acoperind mâinile păpușii cu plastilină neagră (un fel de mănuși din plastilină!).

***

Costumație de zână pentru păpușă LOL

papușă LOL - costumație de zână (aripi)

Cosumația de zână este realizată în întregime din fetru. Pentru a confecționa rochița a folosit fetru de culoare galbenă, iar pentru cordon a folosit o fâșie de fetru alb. Cosumația are și o baghetă magică, realizată și aceasta în întregime din fetru. Pentru a o lipi de mâna păpușii LOL a folosit o bucățică de plastilină.

Rochița de zână are și aripi 🙂 . Acestea sunt realizate tot din fetru și sunt accesorizate cu lipici cu sclipici.
papușă LOL - costumație de zână (aripi)

***

Costumație de regină pentru păpușă LOLpapușă LOL - costumație de regină

Costumația de regină este formată dintr-o rochiță realizată din fetru de culoare mov, accesorizată cu un cordon alb. Coroana de regină este din fetru alb și este fixată de capul păpușii cu două bucățele de plastilină. Dacă vă uitați mai atent la păpușă, veți observa că este o regină mai modernă, cu cercel (piercing) în nas 🙂 !

***

Costumație de sirenă pentru păpușă LOL

papușă LOL - costumație de sirenă

Costumația de sirenă este realizată din fetru de culoare mov. Rochița de tip coadă de sirenă este accesorizată cu un cordon alb și cu mult sclipici. Pentru a semăna cât mai mult cu o sirenă, Laura a așezat păpușa într-o scoică!

________

Toate costumațiile sunt realizate în întregime de Laura, eu a trebuit doar să le fac poză și să scriu acest articol despre ele!

Ce părere aveți despre aceste costumații pentru păpușile LOL?

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.