Activități pentru copii

Omidă – tehnica ștampilării

Dacă sunteți în pană de idei și nu știți ce activități interesante să le mai propuneți copiilor, eu vă propun azi să încercați să realizați o OMIDĂ folosind tehnica ștampilării!

OMIDĂ - tehnica ștampilării

OMIDĂ – tehnica ștampilării

Pentru a realiza ștampila, noi am folosit mere, pe care le-am tăiat în jumătate. Așa cum vă spunea și aici, avem în spatele blocului un copac ornamental care face mere mici-mici. Am folosit mere din acest copac, dar dacă nu aveți, puteți să folosiți mere obișnuite (dar să le alegeți pe cele mai micuțe), sau merg și niște cartofi mai mici tăiați pe jumătate!

OMIDĂ - tehnica ștampilării

Pentru a realiza o omidă mai veselă, am folosit cât mai multe culori!

OMIDĂ - tehnica ștampilării

Piciorușele, antenele și gurița omidei le-am trasat cu o pensulă (noi am folosit culoarea neagră, dar puteți să vă jucați și aici cu mai multe culori).

Am mai avut nevoie de ochișori mobili (dar dacă nu aveți, puteți să-i realizați din hârtie).

omidă, ștampilă din măr

Nouă ne place tare mult cum a ieșit OMIDUȚA! Voi ce părere aveți?

__________

Cu mere și tehnica ștampilării ne-am mai jucat și anii trecuți! Vă invit să vedeți ce am realizat și atunci folosind ștampila măr!

Spor la activități cât mai frumoase!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.