Diverse

O aventură pe final de vacanță împreună cu Barbie, un vis împlinit și o SUPER dorință!

Imediat după ce a început vacanța de vară am fost 3 zile în Ungaria, iar lângă hotelul unde ne-am cazat se afla și un centru de echitație. Laura a fost super încântată de cai și și-a dorit tare mult să călărească, dar nu a fost posibil pentru că nu știe limba maghiară și nu ar fi înțeles ceea ce i-ar fi explicat instructorul. I-am promis atunci că voi căuta un centru de echitație lângă Satu Mare și o voi duce în vacanță să călărească. Centrul de echitație l-am găsit, dar timp pentru călărie nu prea a fost, deoarece aproape toată vacanța a fost plecată de acasă.

Pe parcursul vacanței a mai întrebat ea de câteva ori dacă și când o duc să călărescă, dar problema a rămas în aer pentru că efectiv nu a avut timp pentru asta.

O aventură pe final de vacanță împreună cu Barbie!

Pe final de vacanță și-a planificat o excursie împreună cu bunica până în Mediaș, județul Sibiu. Drumul până acolo l-au făcut cu trenul. Deși sunt doar 45o de km, drumul cu trenul durează peste 8 ore. Știind acest lucru, și bănuind că la un moment dat se va plictisi, i-am pregătit o surpriză: o păpușă Barbie care să-i fie parteneră în această aventură (putem spune, fără exagerare, că 8 ore petrecute într-un tren pentru doar 450 de km sunt o adevărată aventură)!

A fost super încântată de păpușa Barbie, mai ales pentru că face parte din colecția Barbie Travel, iar pe Minimax este un serial nou Barbie Dreamhouse Adventures care ei îi place tare mult.

pregătite de aventură

drum cu trenulo aventura cu Barbie

A fost exact așa cum am bănuit eu: după vreo 2 ore de mers cu trenul a început să se plictisească. Dar, împreună cu Barbie călătoria fost mai frumoasă, iar timpul parcă a trecut mai repede. Doar trebuia să-i explice lui Barbie pe unde au ajuns, prin ce orașe au trecut și cât mai au de mers cu trenul.

BarbieBarbieÎn Mediaș au stat 3 zile în care au vizitat orașul (în special parcurile și locurile de joacă) și s-au jucat cu un cățel pufos, care s-a împrietenit imediat cu Barbie 🙂 !

Barbie și Blanco

Un vis împlinit

Bunica era la curent cu visul Laurei de a călări, iar atunci când a aflat că în zonă este un centru de echitație nu a stat pe gânduri și a făcut tot posibilul să-i îndeplinească acest vis. călărie călărie

Laura mi-a povestit ulterior că inițial i-a fost puțin teamă, dar Barbie a încurajat-o să nu renunțe la visul ei!

O SUPER dorință

Acum că și-a îndeplinit visul de a călări un cal adevărat (nu un ponei!) Laura are o SUPER dorință: de ziua ei dorește echipament de echitație, iar vara viitoare neaparat trebuie să urmeze un curs de călărit și să meargă într-o tabără de echitație!

BarbieDrumul de întoarcere a fost la fel de lung și obositor, dar Laura zice că a trecut mai repede pentru că împreună cu Barbie și-au făcut deja planuri pentru următoarea vacanță de vară, când vor merge într-o tabără de echitație 🙂 !

Dar, până atunci, vor urmări împreună aventurile lui Barbie împreună cu Daisy, Stacie, Skipper, Ken și sora cea mică în noul serial Barbie Dreamhouse Adventures de pe Minimax!

Voi ce aventuri interesante ați avut în această vacanță de vară și ce v-ați planificat pentru vara viitoare?

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.