Activități pentru copii

Ne pregatim sa calatorim in jurul lumii!

Iată că primul articol din acest an din categoria Activitati pentru copii este despre o dorinţă tare mare de-a mea şi anume să ajung să călătoresc în jurul lumii. Dar, până când această dorinţă va deveni realitate, mi-am propus să realizez împreună cu fetiţa mea L. o călătorie virtuală în jurul lumii.

calatorim in jurul lumii

Calatorim in jurul lumii

Așa că am trecut la împachetat și iată ce am pus în bagaje:

  • un pașaport (am văzut mai demult la Camelia pe blog acest tip de pașaport: harta lumii si primul pasaport și mi-a plăcut tare mult ideea unui pașaport fictiv pentru copil, așa că am preluat-o și eu. Mulțumesc, Camelia!)
  • câteva materiale (cărți, hărți, fișe, planșe, etc.). Ne lipsește un glob pământesc, pe care sper să-l achiziționez cât mai curând.
  • dorința de a cunoaște cât mai multe lucruri despre lumea în care trăim
  • multă voie bună

Tutorial pașaport:

  • tiparul pentru pașaport l-am descărcat gratuit de aici: Printable World Traveler Passport
  • am listat, decupat și asamblat pașaportul
  • am pregătit o listă cu steagurile țărilor pe care le vom vizita, pentru a le lipi alături de ștampila fiecărei țări vizitate.

Paşaportul lui L.:

pasaport pasaportLista cu steaguri si vize:

steaguri si vizeAici sunt materialele pe care le-am pregătit pentru călătoria noastră virtuală:

materiale pregatite de noi globul pamantesc in stil montessori carti pasaport virtualcarticeleVă invităm să ne însoțiți și voi în călătoria noastră în jurul lumii, dezvăluindu-vă că în această lună vom vizita RUSIA.

Spor la activităţi cât mai interesante!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.