Activități pentru copii

Multe, multe flori – pentru doamna educatoare!!!

Folosind ştampila din măr, L. a realizat un peisaj cu multe floricele!

multe, multe flori!Florile le-a făcut folosind ştampila din măr şi mai multe culori:stampila din marstampila din marstampilamflori stampilateflori realizate cu stampila din marCerul l-a realizat folosind ştampila din măr şi culoarea albastră.
Soarele l-a realizat folosind ştampila din măr (de data aceasta am folosit un măr mai mare) şi culoarea galbenă, iar razele le-am trasat cu pensula (am ajutat-o şi eu puţin).multe flori realizate cu o stampila din marPrimul desen a ieşit puţin mai dezordonat, dar foarte frumos:multe flori stampilate cu un marLa al doilea s-a organizat puţin şi iată ce a ieşit:flori pentru doamna educatoareL. l-a dus azi la grădiniţă să-l arate doamnei educatoare!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.