Locuri de vizitat

Milano în 5 zile și 90.000 de pași [ziua2]

Continuare de aici: [ziua1]

Pentru cea de-a doua zi aveam planificate vizite la Duomo di Milano și Castelo Sforzesco.

Ziua 2 – vizită la Duomo di Milono, Galleria Vittorio Emanuele și Castelo Sforzesco

Cea de-a doua zi am început-o cu vizitarea Domului din Milano. Pentru aceasta am achizitionat bilete combinate, care ne-au permis vizitarea interiorului catedralei, accesul pe terasa domului, vizitarea sitului arheologic situat la subsolului domului și vizitarea muzeului Duomo Museum.

***

După ce am coborât de pe terasa domului am intrat în Galeriile Vittorio Emanuele, unde am admirat arhitectura galeriei și ne-am clătit ochii prin vitrinele magazinelor de lux.

***

Ne-am continuat ziua cu o vizită la Castelul Sforza. Nu mi-am putut închipui cât de mare este acest castel și câte expoziții găzduiește în odăile sale, dar dacă mergeți în Milano vă recomand să-i alocați o zi întreagă. Este imens și în incinta lui puteți vizita mai multe muzee: Michelangelo Museum, Museum of Ancient Art and Armory, Museum of Furniture and Wooden Sculpture, Picture Gallery, Museum of Decorative Arts, Museum of Musical Instruments, etc.

Ne-am încheiat ziua cu o plimbare prin parcul castelului până la Arcul de triumf (Arco della Pace)

Continuarea aici: [ziua3], [ziua4], [ziua5]

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.