Recomandări

METIQUE – produse de îngrijire cu Tea Tree Oil pentru întreaga familie!

În urmă cu câteva săptămâni am primit mai multe produse METIQUE – produse de îngrijire cu Tea Tree Oil (ulei de arbore de ceai) și pentru că mi-au plăcut, am zis să vă povestesc și vouă despre ele.

Câteva informații generale despre Tea Tree Oil și produsele METIQUE

METIQUE - produse de îngrijire cu tea tree oil pentru întreaga familie

Uleiul de arbore de ceai/tea tree oil este singurul antiseptic natural cunoscut, care are capacitatea de a controla microorganismele patogene fără a afecta microorganismele normale ale pielii. Acesta este unul dintre motivele pentru care produsele bine formulate cu ulei de arbore de ceai pot fi folosite pentru a preveni si trata atat de multe afectiuni ale pielii.

METIQUE utilizează numai ulei de arbore ceai din plantații care respectă tehnicile de agricultură ecologică și standardele de calitate farmaceutică. Atunci când este distilat proaspăt, depozitat corespunzător și bine formulat, uleiul de arbore de ceai are o capacitate uimitoare de a calma și de a elimina majoritatea simptomelor legate de iritațiile și infecțiile cutanate. Toate produsele METIQUE sunt formulate cu vitamina E naturală, care ajută ca uleiul de arbore de ceai să rămână activ, favorizând igiena optimă a pielii.

Impresiile mele despre produsele METIQUE – produse de îngrijire cu Tea Tree Oil

Înainte de a scrie câteva impresii desre fiecare produs în parte, vreau să vă spun că toate produsele au un miros puternic de ulei de arbore de ceai! Eu nu am avut nicio problemă cu acest lucru, dar Laura a cam strâmbat din nas 🙂 .  Acum s-a obișnuit și nu mai are nicio problemă cu mirosul lor.

***

Gel curatare antiseptic 2% tea tree

Am folosit acest gel de curățare pe post de săpun lichid, dar el poate fi folosit și ca și de gel de duș.  Așa cum vă spuneam mai sus, are un miros persistent de ulei de arbore de ceai. Curăță foarte bine pielea și nu o usucă!

Metique, Sensitive Skin Wash Tea Tree Oil

Printre altele, gelul de curățare antiseptic conține vitamina E naturală, și nu conține parabeni, uleiuri minerale sau parfum.

***

Toner facial 1% tea tree

Am folosit acest toner în fiecare seară, după curățarea feței. Este un toner extrem de bând, care hidratează zonele uscate și matifiază zona T. Deși eu am un ten sensibil, m-am împăcat foarte bine cu acest toner facial (care spre deosebire de alte tonere faciale, nu mi-a iritat fața!).

Metique, Anti Blemish Facial Toner

Printre altele, tonerul facial conține aloe vera, vitamina E naturală, și nu conține parabeni, uleiuri minerale sau parfum.

***

Șampon răcoritor 1% tea tree

Acest șampon cu tea tree oil are un efect răcoritor asupra scalpului și curăță și hidratează firul de păr. Eu am probleme cu mătreața de foarte mulți ani. Am folosit acest șampon alternativ cu un șampon recomandat de medicul dermatolog și m-am împăcat foarte bine cu el.

Metique, Refreshing Shampoo

Printre altele, șamponul conține mentă și rozmarin (care stimulează scalpul și dau o senzație de prospețime), pro-vitamina B5 (care face părul moale și mătăsos), melisa (care calmează scalpul iritat), vitamina E naturală, și nu conține parabeni, uleiuri minerale sau parfum.

Produsele METIQUE – produse de îngrijire cu tea tree oil pot fi comandate online de aici!

Voi ați folosit produse de îngrijire cu Tea Tree Oil?

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.