Meniul acestei săptămâni:
Luni – ce a rămas de duminică
– guiaş de pui
– aripioare de pui la grătar, salată verde
Marţi
– ciorbă de legume (am adus de la mama din grădină: morcovi, pătrunjel, mazăre, gulie, cartofi, multă verdeaţă)
– peşte, salată de roşii+castraveţi+coriandru verde (coriandrul este tot din grădină de la mama, este foarte gustos in salate)
Miercuri
– ciorbă de legume
– mâncare de mazăre, ou ochi
Joi
– supă cremă de linte (deşi era programată pentru săptămâna trecută, din anumite motive nu am reuşit să o fac)
– paste cu ton
Vineri
– supă cremă de linte
– tocăniţă de cartofi
Sâmbătă
Duminică
Voi ce mai gătiţi? Se anunţă o săptămână cu temperaturi ridicate, cum vă organizaţi meniu ca să nu staţi prea mult prin bucătărie?
no replies