Recomandări

Jocuri si jucarii cu pret redus

Vreau să vă arat ce jocuri si jucarii cu pret redus am mai cumpărat  în ultima perioadă.

Jocuri si jucarii cu pret redus

 • Magnet fluture –  Make your own magnetic butterfly. Este un set ce conţine o figurină din ghips, o pensulă şi un set format din 3 acuarele. L. a fost foarte încântată să picteze acest fluturaş şi să-l „pună la expoziţie” pe frigider. L-am cumpărat de la Kaufland cu 3,99 lei.
magnet fluture
magnet fluture
 • Magnet leu –  Make your own magnetic lion. Este un set ce conţine o figurină din ghips, o pensulă şi un set format din 3 acuarele. L-am cumpărat de la Kaufland cu 3,99 lei.
magnet leu
magnet leu
 • Puzzle 3 în 1 – un set ce conţine 3 puzzle (cu 6, 9 respectiv 16 piese) cu personaje din basme. L-am cumpărat de la Kaufland cu 5,49 lei (50% reducere).
puzzle 3 in 1 cu personaje din basme
 • Mini puzzle – un puzzle cu 54 de piese mici. Eu am cumpărat 3 bucăţi, dar i le voi da lui L. mai târziu, pentru că deocamdată piesele sunt foarte mici pentru L.  Le-am cumpărat de la Kaufland cu 1,64 lei/bucata.
mini puzzle cu personaje din basme
 • Play doh – fabrica de dulciuri – pe aceasta L. şi-a dorit-o de mult timp, dar nu m-am îndurat să dau 100 de lei pe ea. Zilele trecute am găsit-o la Kaufland cu 49,99 lei (50% reducere) şi i-am cumpărat-o. Inutil să spun că zilnic facem multe, multe torturi 🙂
Play doh - fabrica de dulciuri
 • Set 3 ouă de ciocolată cu figurine Hello Kitty – o alternativă a ouălor Kinder (le-a cumpărat tati de L. de la un magazin din cartier cu 2 lei setul). Setul conţine 3 ouă de ciocolată, fiecare ou având o figurină Hello Kitty. L. le îndrăgeşte şi se joacă foarte frumos cu aceste figurine.
set 3 ouă de ciocolată cu figurine Hello Kitty
figurine Hello Kitty
 • Set 3 ouă de ciocolată cu figurine The Penguins of Madagascar – setul conţine 3 ouă de ciocolată, fiecare ou având o figurină din Madagascar.
set 3 ouă de ciocolată cu figurine The Penguins of Madagascar
figurine The Penguins of Madagascar
Cam asta am cumpărat eu în ultima perioada.
Apropo, să ştiţi că la Kaufland sunt multe jocuri şi jucării la reducere! Merită să aruncaţi o privire!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

8 comentarii

 • Roxana

  Am cumparat si noi puzzle 3 in 1 de la Kaufland, unul e cu animale si unul cu povesti. Fabrica de dulciuri o urmaresc de ceva vreme, dar nu am vazut-o la Kaufland 🙁 David se joaca foarte mult cu play-doh

 • Bianca Roxana

  Azi trag o fuga sa vad si eu ce jucarii as putea lua la reducere;), daca tot ne-ai dat pontul. Vreau si eu oute;)) cu Hello Kitty, oare unde sa le caut?

 • Bianca Roxana

  La noi nu mai era nimic interesant si am mers imediat ce am aflat de oferta:((( Nici puzzle, nici Play Doh..atat am gasit, un fel de galetusa cu cuburi din lemn, la 24.99 de lei si 2 seturi de creioane gel la 5,49 lei de la 24,99- pe ele scria ceva gen acuarele pt pictura de sticla- de fapt copilul a pictat pe o folie transparenta, iar dupa ce s-a uscat desenul l-am dezlipit si l-am transferat pe un pahar, ca pe geam imi dadeam tot mie de treaba.
  Am mers ieri din nou si oprindu-ma iar la raionul pt copii, i-am gsit copilului un Blade,un soi de titirez dupa care suferea el de mai mult timp;).Era redus de la 39,9 la 19,9.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.