Cărți pentru copii

Jocuri logice și de antrenament!

În zilele caniculare, în care nu putem să ieșim afară decât dimineața devreme sau seara după ora 18, ne folosim de setul de cărți „Jocuri logice și de antrenament” de la Editura Paralela 45 pentru a ne ocupa timpul.

Jocuri logice și de antrenament

Setul conține 6 cărți cu jocuri logice pentru vârste cuprinse între 6+ ani și 11+ ani, câte o carte pentru fiecare vârstă:

  • Jocuri pentru vârsta 6+
  • Jocuri pentru vârsta 7+
  • Jocuri pentru vârsta 8+
  • Jocuri pentru vârsta 9+
  • Jocuri pentru vârsta 10+
  • Jocuri pentru vârsta 11+

Fiecare carte conține 96 de pagini cu jocuri logice, exerciții antrenante și activități amuzante specifice fiecărei vârste în parte. În plus, la sfârșitul volumului sunt prezentate soluțiile activităților și exercițiilor propuse.

În aceste cărți copiii vor găsi jocuri variate, mai simple, mai complicate, dar și foarte complicate (și vă spun sincer că la unele întrebări am tras cu ochiul la răspunsuri, deoarece nu am reușit să găsesc singură soluția).

Jocuri logice și de antrenament, editura Paralela 45

jocuri logice

Din această serie de cărți, Laura a început să rezolve exercițiile și activitățile propuse în volumul 9+ (cred că volumele 6+, 7+ și 8+ le vom oferi unor copilași mai mici) și este încântată de jocurile propuse.

Iată câteva exemple de jocuri și activități din paginile acestor cărți:

jocuri logice careu cu operații matematice jocuri logice dezordine în magazin codul secret al seifului ingredientele supei misterioase

Alte idei de lecturi de vacanță găsiți aici!

Spor la joacă! Să aveți o vacanță frumoasă!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.