Activități pentru copii

Joc pentru copii: Lista de cumpărături!

Pentru că una dintre primele postări pe acest blog a fost referitor la lista de cumparaturi, ce ar fi dacă ne-am juca cu copiii şi astfel ar conştientiza şi ei ce este o listă de cumpărături şi la ce foloseşte aceasta?

Am descărcat gratuit un material care conţine o listă de cumpărături, un coş de cumpărături şi multe alimente ce pot fi adăugate în coş.

Joc pentru copii: Lista de cumpărături!

Deoarece L. încă nu ştie să scrie şi să citească, noi am schimbat puţin jocul: am listat pe hârtie autocolantă alimentele şi i-am spus eu cam ce aş dori să cumpere (lapte, mere, pâine, etc.). Astfel, ea a găsit alimentul şi l-a lipit pe coş. Pentru copiii mai măricei, care ştiu să citescă, se poate folosi lista de cumpărături, iar ei să adauge în coş doar ceea ce este trecut pe listă.

Joc pentru copii: Lista de cumpărături!Joc pentru copii: Lista de cumpărături!Joc pentru copii: Lista de cumpărături!Spor la joacă!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.