Organizare

Idei simple de organizare și depozitare (în camera copilului)

Știu că există în magazinele de specialitate foarte multe accesorii pentru depozitare și organizare, dar ceea ce vreau eu să vă propun în acest articol sunt câteva idei simple de organizare și depozitare la îndemâna oricui (prin refolosirea obiectelor sau cu investiții minime).

Totuși, menționez faptul că unele idei pot fi puse în practică doar în camerele copiilor mai mari (de exemplu: borcanele de sticlă pentru depozitare). Eventual, pot fi înlocuite cu borcane din plastic…

Idei simple de organizare și depozitare – soluțiile noastre

Idei de organizare și depozitare în camera copilului

***

Borcane cu capac pentru a depozita diverse mărunțișuri

Borcanele cu capac le-am cumpărat de la Pepco (au fost la reducere, 2.99 lei / bucată). Ne-au plăcut foarte mult capacele cu inimioare!

borcane cu capac, organizare și depozitare în camera copilului

Am folosit aceste borcane cu capac pentru a depozita diverse mărunțișuri (scociuri + benzi adezive colorate, abțibilduri și ștampile), care stăteau toate grămadă în sertarul de la masa de birou. Astfel, am eliberat sertarul de la masa de birou și acum este mult mai ușor să le găsim la nevoie.

***

Borcane suport pentru creioane, carioci și radiere (gume de șters)

Pentru a realiza borcane suport pentru creioane, carioci și radiere (gume de șters) am folosit borcane din cămară, pe care le-am accesorizat cu bandă adezivă colorată! Astfel le-am dat o notă mai elegantă!

borcane, suport pentru creioane, carioci și radiere

Nu știu cum sunteți voi, dar eu păstrez toate borcanele și borcănașele! Așa că nu mi-a fost greu să găsesc câteva borcane de diverse forme și mărimi, pe care să le transformăm în diverse suporturi! Dacă nu aveți, întrebați prietenii, bunicii, mătușile, etc. sigur se găsește cineva în jurul vostru care păstrează borcanele 🙂 !

***

Cutiuțe pentru mărgeluțe/biluțe și bijuterii

Avem mai multe cutiuțe, dar am ales să le pozez doar pe acestea! Majoritatea cutiuțelor noastre sunt cumpărate la mâna a doua, din târgurile de vechituri. Nu mă ascund să spun acest lucru și chiar vă îndemn să căutați și voi astfel de comori prin târgurile de vechituri, pentru că astfel refolosim obiectele și chiar avem șansa să găsim lucruri unicat la prețuri modice. De exemplu: prima cutiuță am cumpărat-o cu 3 lei, iar a doua cu 5 lei!

cutiuță pentru depozitat mărgelecutie din lemn pentru bijuterii

Totuși, dacă aveți rețineri în a cumpăra lucruri de prin târgurile de vechituri, căutați pe la bunci, poate aveți noroc și descoperiți astfel de cutiuțe! Astfel, veți avea nu numai cutiuțe pentru depozitare, ci și obiecte cu valoare sentimentală!

***

Sfoară pentru poze și crafturi

Laura are deasupra mesei de birou 2 polițe pe care-și păstrează pozele și crafturile. Dar cele 2 polițe sunt arhi-pline, așa că am improvizat dintr-o sfoară un suport pentru poze și crafturi. Efectiv am legat o sfoară în jurul polițelor și cu ajutorul unor clămițe decorative (se găsesc la magazinele în care se comercializează articole de craft, prin librării sau chiar prin supermarket-uri) am fixat diverse poze și câteva crafturi.

sfoară pentru pozesfoară pentru poze și crafturi

Acestea sunt doar câteva soluțiile simple pe care noi le folosim pentru organizare și depozitare la Laura în cameră!

_______

Cum vi se par aceste idei simple de organizare și depozitare?

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.