Activități pentru copii

DOVLEAC – handprint art

Toamna începe să-și intre serios în drepturi, iar ploaia și frigul de afară ne împiedică să ne mai petrecem după-amiezile în parc. Așa că trebuie să inventăm tot felul de activități distractive cu care să ne umplem timpul. Cum toamna este sezonul dovlecilor, ieri am pregătit și noi un dovleac – handprint art.

dovleac, handprint artPe o coală de desen am conturat și pictat un dovleac:dovleac, handprint art Ne-am folosit de mânuțe pentru a picta frunzele dovleacului (L. a fost super încântată să-și picteze mânuțele și să-și lase amprentele pe coala de hârtie):dovleac, handprint art Am pictat și codița dovleacului și gata:dovleac, handprint artL. își dorește să-l pună în ramă și să-și decoreze camera cu el!

Sursa de inspirație: Handprint Pumpkin Craft

Spor la joacă!

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.