Activități pentru copii

Mărțișoare din hârtie pictată

Anul acesta am hotărât să confecţionăm noi mărţişoarele pe care le vom oferi de 1 martie. Am ales un model simplu, ceva la care să poată participa şi Laura (4 ani) şi care să bucure persoanele care vor primi mărţişorul 🙂 Am confecţionat floricele – mărțișoare din hârtie pictată.

Floricele – Mărțișoare din hârtie pictată

Laura a pictat o coală cu toate culorile posibile:martisoare din hartie pictataDupă ce s-a uscat coala, am decupat forme de floricele de 3 mărimi:floricele din hartie pictataAm capsat floricica:floare din hartie pictataÎn centru am aplicat o bulină autoadezivă galbenă:martisoare din hartie pictataAm înfrumuseţat floarea cu puţin sclipici:martisoare din hartie pictataŞi mărţişoarele noastre sunt gata:Martisoare din hartie pictatăMartisoare din hartie pictatăMartisoare din hartie pictatăVoi oferiţi mărţişoare? Le cumpăraţi sau le confecţionaţi voi?

Numele meu este Adriana şi îţi urez Bun venit pe blogul Stilul meu de viață! Este un blog pentru părinți și copii, unde veți găsi multe idei despre: joacă, educaţie, organizare, gătit simplu & viaţa noastră de zi cu zi. Îţi mulţumesc pentru vizită şi te mai aştept cu drag în căsuţa mea virtuală! Despre mine & Blog ⇢

11 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.